Kuligt!

Inatt kommer äntligen Flisan hem efter sin lyxkryssning! Ksa överraska henne och Å och komma och hämta dom på Landvetter =) Dom tror att dom ska åka buss hem till Gbg... thithihi

Är ledig imorgon! Helt sjukt härligt!

Igår testa jag spinning på mitt hyfsat nya gym för första gången och jag är nöjd!! Supernöjd faktiskt.... var en jättehärlig tjej som var instruktör. Ska ditt nästa tisdag igen och då ska Ems följa med oxå. Idag körde vi styrka, vi var som en liten skolklass som J sa :-D Vi var 5 st som peppade varandra.

Dax att spana om planet ändrat lanndningtid.

Klart slut!

Flum flum...

Kikade igår på om jag skulle anmäla mig till tjejvättern, kom då på att jag måste ha en ny cykel :S dyrt.... men man kanske kan hitta någon nice beggad. Vättern var helt fullbokad redan!! Tur sambon anmälde sig i hösta redan.

Beställde nya gardiner till vardagrummet och sovrummet. Är så trött på enfärgade panellängder så jag vill spy!!

Desa blev det till sovrummet


Och desa till vardagsrummet



Sen får vi ju se om det blir snyggt när jag får dom och dom kommer på plats. annar åker dom tillbax!


Helg!

Så var det helg då... då är det jobb såklart och sen upp till rötterna och hälsa på lite =)

Lets Dance - Såg ni det igår? Måste säga att jag tycker det var en av dom som jag tyckte skulle åka ut. Så jag är nöjd =) hon var ju så stel i benen tyvärr.

Här kommer helgens tips.... kanske ska ni iväg på middag eller fest till någon och ni ska ge bort en flaska! Att slå in den i aluminium är för mig förbud, då är det bättre att bara ge den som den är. Men hoppas ju verkligeningen tänker på aluminum längre! Men ett annat ganska fint och trevligt är att göra som jag gjort på bilden här.



Superenkelt att göra oxå!

Man klipper till ett papper, viker det till en trekant, viker fram och tillbaka så man får till en solfjäder på halva trekanten. Rullar in flaskan i den halvan maninte vikt till en solfjäder. Sen får man ihop det hela med ett band, snöre ja något snyggt! =) Man kan göra på många olika vis, julen 2007 slog jag in en flaska så det såg ut som en tomte, det var lite pilligare men inte så himla svårt det heller, såhär blev den.



Kanske inte var världens bästa förklaring, hoppas ni fattar lite iaf =)

Nej dax att göra sig klar!

Over and out!

090121 - Äntligen!

Nu så har jag äntligen fått hit alla mina gamla blogginlägg, så nu är det bara att börja på alla nya =)

Välkomna! Hoppas ni kommer trivas med mig här på min blogg.


090120 - Vårruset!!

Idag kom den årliga inbjudan! =) 6 maj så kommer det springas i slottskogen. Härligt, då har man något att träna till.. visst det är bara 5km men känns ändå peppamde att ha det att träna till. Ska nu bara övertala lite folk att hänga på oxå. S och J är självskrivna hoppas jag, men ska försöka med E och en annan J oxå.


Dax att packa träningsväskan och ge sig av och träna ihop med Johannis!


Simma lugnt!


090118 - Dörrmatta!

Är ett jäkla tjat om denna dörrmattan! Min sambo tycker ju att den är för tok på liten å vill köpa en ny större! Men jag gillar den ju!!! Men har även jag börjat att inse att den är lite liten =( men tänker jag ju inte erkänna för han ;-)

Tror iaf att jag ska köpa en sån där vanlig svartgrå enkel tunn matta så den lägger jag min favvo dörrmatta ovan. Kan ju inte bli så tokigt. Golvet blir ju tyvärr annars ganska förstört =(. Vad tror ni?


090118 - Godismonster!

För er som inte redan visste så är jag en godismonster enda ner till tårna, och då ska det vara salt å surt helst! mmmmm me like!!! Dessa är en av mina favvisar.


                                                                   

090114 - Feta vader?!

Har ni samma problem som mig med att hitta stövlar som inte går över vaden? Kanske har ni rejeält med vadmuskler eller helt enkelt bara feta som mina... har testat att köpa stövlar från denna sidan, köpte ett par förra hösten. Är nu sugen på att köpa ett par nya med klack denna gång då. Dom var iaf helt underbara!

Och just nu har dom massa rea oxå såg jag nu! Måste jag ju spana på ordentligt! =)


090112 - Kanske ni inte trodde...

Men gick för några år sen en florisutbildning, va så hinla kul! Träffa flera härliga människor. Saknar att vara kreativ med blommor ibland eftersom jag idag är är säljare inom data, men men


Här kommer iaf en bild på en av mina bröllopsbuketter jag gjorde, min favvo såklart! Skulle kunna tänka mig att ha den själv när man ska gifta sig. =)







Bilden är inte riktigt rättvis tyvärr, den var så himla vacker, tyckte jag själv iaf. ;-)


090112 - Helgen blev super!

Helt underbar helg! Hade världens roligaste Möhippa för min vänn M som gifter sig i februari. Hoppas hon gilla den lika mkt. Stort tack till er alla som var med och fixade allt så bra.


Fick min Canon SX1 idag som jag vann på jobbet :-D *KUL*


Har inte tid att skrova mer nu... måste fixa å dona å greja lite här.


Over and Out!


090107 - Inflyttningsfest =)

I måndags var det inflyttningsfest i Lerum som gällde. Då måste man ju ha present med sig...
såhär såg ena presenten ut inslagen,



Blomman vi köpte missa jag att ta kort på... döpte den ju tom. Den fick namnet Orlando Blom och det var en vit helt underbar orkidé. Glömde dock att informera de nya ägarna om detta.



Imorgon är det dax! Slingor och klippnig - come to me! Ska bli så härligt, känner mig som en tappad pudel i huvet!


090106 - En bra grej!

Hitta ännu en smart lösning från IKEA, såg först inte så smart ut men what a hell, tänkte att jag kunde köpa å testa iaf.

Packade först upp den idag och testa och den via sog vara superb! Datorn stilla och den blir inte tokvarm så fläkten går på max, och inte tala om mina ben som inte blir uppeldade av den stora laptopenelden.


          

Ikväll har jag å Flisan åkt kälke på kossor, haft ihjäl muerade kyklingkaniner och även haft ett litet gräsklipparace, allt detta kan man faktiskt roa sig med om man har ett Wii =)

Imorgon jobb - booooring! Nu - de sista avsnitten av SATC boxen.


090104 - Nyår!

Trevlig dag det är med nyårsafton, vi hade fest hemma med 3-rätters tillsammans med goda vänner =) Åt, tjöta, skratta, drack och spela kvällen lång! Mycket trevligt, tack till er som medverkat till denna underbara afton.

Så här blev dukningen...


090104 - Eldsjälsgalan



Var väldigt mysigt! Vann dock inget på skitbingon... hade ju köpt en dubbellott tom *sur*

Men i vilket fall var det väldigt kul att se hur det gick till vid en direktsändning =)


090102 -Presentkort från H&m och Gina Tricot...

På länken nedan kan man samla poäng och få presentkort till H&m och Gina Tricot... låter spännande =)


http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=138515


081228 - Cina ska på gala!

Jo minnsan! Är Flisan som fixat med mig ytterligare en gång på äventyr! Me like! På tisdag är det Eldsjälsgalan som gäller, direktsänds på TV4 kl 20, ska verkligen bli spännande.


Fixade nyårsblåsan idag innan jobbet, blev en champagnevit kort klänning med några stora svarta blommor på med enstaka svarta palljetter i, den kom till mig... på rea och en kvar och det var en som satt som gjuten på Cina =) Blev mer än nöjd! Köpt i en av mina favvo butiker Vila Clothes på Allum. Ska se om man kan få till någon rättvis bild på den någon dag.


Dax att ta å varva ner efter shopping, jobb och städar dag!


Over and Out!


081228 - Lisebergsbesök 2008

Har gjort 3 Lisebergsbesök nu under jul =) Var lika mysigt alla gånger, fast sista gången var den 22:a dec å jääääklar vad folk... vi gick bara där en 50 min eller något, gick ju inte att ta sig fram och speceillt inte att gå bredvid varandra så lagom kul heller =(

Hittade dock lite fynd där såklart =)





081228 - Julen är nu över :(

Så nu återstår nyår! Här planneras det för middagsbjudning för fullt! Det är nu man inser vad bra det är att ha fått massvis med olika glas och tallrikar genom alla jular  när man var yngre. Vi är inte så många, 8 pers men ändå behövs det ju ett helt lass med glas när man ska ha 3 rätters. Ska bli riktigt mysigt iaf, ska iväg nu innan jobbet till Allum och inhandla de sista detaljerna för dukningen. Maten får vi handla närmare inpå onsdag. Annars idag är det jobb... inte så oväntat kanske... Orka!

081219 - Julgodis!

Är ju riktigt kul att göra julgodis! I söndags gjorde jag det mesta men har även i veckan gjort laktos och nötfria knäck, vilket blev jättegott. Har gjort mozartkulor... är alltså chokladdoppad marsipan med nougatkula inut i. Enkla att göra men är lite pill å mäck. Gjorde även vanlig knäck, och sen en nötröra som jag blanda med mörk choklad, mumma!

På lördag blir det pepparkakor, tack vare E så är jag ledig på lördag! Tack E, är värt guld. Annars på lördag blir det bara slapp och bli frisk från min sjukdom... som är förkylning, lite feber och hosta :( Sen på kvällen blir de film såklart.

           


081218 - Kass kass kass!

Förlåt... inte skrivit på ett tag men ville bara meddela att min puls fortfarande slår så jag lever...även om det är knappt. Jobbar typ mellan 9.15-19.30 på dagarna och försöker bli kvitt en nyanländ förkylning!

Snart julafton nu... =) gjort en del julgodis... berättar mer någon annan dag!

Grattis Flisan till en färdrig c-uppsats!


Over.....


081212 - På söndag...

Ska jag antagligen ha lite bakrus, men ska även försöka julbaka lite. Inhandlade lite nya formar på Åhléns igår torsdag!

Vad ska jag baka?! Hmm blir nog knäck.. e ju så gott lixom. Sen ska jag göra en nötterröra som jag ska blanda med mörkchoklad och pepparkakor såklart, kan nog bli gott hoppas jag.

Har även köpt hem marsipan och nougat som jag ska försöka hitta på något kuligt med, förslag??

Julklapps leken hos Flisan på söndag oxå!!! Spännande =)



081212 - Glöggmys



I onsdgas hade vi vårt årliga glöggträff hemma hos Kikan... vi blev till slut 7st, var väldigt mysigt att få träffas igen å tjöta å skratta lite =) Vi samlas alltså de tjejer från grundskolan som kan varje år vid glöggtider och myser å skvallrar ihop. Himla mysig tradition vi har haft ganska många år nu och hoppas på att den håller isig många många år till!

Cykeltur till Sörknatten i Dalsland

Det är här dom tydligen har spelat in helvetetskapet i Ronja... vi hitta det dock inte =( men det var mycket mindre än vad man tror har dom sagt dom som vet. På vägen dit cykla vi förbi ett brott, kommer dock inte ihåg vad det heter nu och M är inte hemma så jag kaninte fråga han heller =)

När man var uppe på Sörknatten var det vääääldigt vackert... man såg låååångt över de dalsländska skogarna och sjöarna. Svårt att fånga bra på bild tyvärr.

                                                 


Cykelsemester i Danmark 2008

Vi tog cyklarna över till Danmark i somras.. helt underbar resa faktiskt! Cyklade till färjan, fick cykla på först va ju inte helt fel! Var dock lite läskigt att köra på samtidigt som alla STOOOOOORA lastbilar... gillar inte lastbilar! Sen när vi kom till Fredrikshavn så cykla vi till Skagen och mötte upp några vänner där. Badade, solade, cyklade och samlade en massa kultur poäng under några dagar... sen blev det ju lite alkohol och roliga spel på kvällarna oxå. Cyklade även till grenen såklart och till en igen sandad kyrka. Fick varsin punka men vi var ju såklart förbereda så de fixa ju vi galant.... eller ja sambon iaf =D Kommer vi nog göra fler gånger. Är att rekomendera.

    Här bada vi =) Var härligt! *drömmer tillbax*    Grenen i Skagen.    Jag och min sambo vid Grenen.     Jag, på väg hem


Tjejvättern 2007

Körde jag allt! Var verkligen skitkul trots att jag fick kramp i axlarna och att det var typ 2007 års varamaste dag och jag körde själv... alltså inte ihop med någon jag kände! Mest knäckande var väl när det körde förbi massor av kärringar med gamla gnisselcyklar... dom ska jag ta nästa år! Försov oss gjorde vi men vi hann i tid till min startgrupp iaf =)

         

På vägen hem stanna vi vid Brahehus! Mysigt som bara den.  Och var ju självklart jäkligt stolt när jag kom i mål!

   


Någon som hänger med 2009??? =)

Gunneboslott








Slottsskogen






081208 - Grattis Q och X =)

Mycket som  händer idag! A på jobbet fyller... Q har blivit pappa till en liten tös och X är gravid! Så spännande.... själv är jag mest inne på hund... kanske dock inte så seriöst men var en kund inne idag men en hundvalp som var nog den sötaste ever!! Grattis till er alla iaf!!

081208 - Julkort....

Tror detta är 4 året nu som jag gör egna julkort... förra året blev det inte så mycket  eftersom vi var mitt upp i flytt och försäljning så blev det ite så många då tyvärr! Men iår har vi ju haft 3 pysseldagar men jag får nog sätta mig och göra lite nu för i helgen när jag började skriva adress till alla så tog dom slut... behöver några till... så bara att sätta sig och starta den kreativa sidan av hjärnan =)

Kommer smakprov på några som jag gjort.


081203 - Betapet

Har helt fastnat! Vill bara spela hela tiden.. trots att jag förlorar nästan varje gång =) Ql e de iaf.

081130 - Julkransar 2007

     

       

   

081130 - Trodde aldrig....

.... att det skulle bli en adventspyntning med tårar ;-( Plockade upp alla lådor jag hade med advent och julgrejor för att kunna rensa ut vad man egentligen kunde slänga. Hitta mina gamla tomtar sen jag var liten... känslorna bara öste över mig... pappa... varför så orättvist! Kan inte riktigt få fram det i ord men saknar min pappa så otroligt mycket... tänker på han varje dag. Alla tomtarna , dom hade ju sina speciella platser hemma på Askeslätt. Saknar både pappa och Askeslätt.... man trodde att detta skulle finnas kvar länge i  livet med så togs det ifrån mig för 5 år sen.

Ska gå och få tröst i en säker och trygg famn, min underbara sambo.


081125 - Eva Solo disktrasan!

Äntligen har jag köpt den! Har sneglat på den länge men idag gjorde jag slag i saken å köpte den =)


081125 - Lunchbreak...

Så är det lunch då... dagen idag går ju dock inte lika fort som igår tyvärr :(  Imorse var jag uppe träna! Äntligen... gick tom hyfsat bra.. orka längre än vad jag trodde på löpbandet. Ikväll ska jag å J träna på Gårda ska även passa på att sola då oxå =)


Time to work...


081124 - Från Emsan!

Gissa om jag blev glad över att få denna burk med gott julgodis! Fick den av Emsan på jobbet som hade bakat detta alldeldes själv! Så gott var det oxå! Tack Emsan ;-) *mums*


081123 - Heldag med pyssel!

Shit är helt slut nu efter en dag och kväll men massa kort- och kranstillverkning! Blev 2,5 helt klara kransar och en hel del kort faktiskt!


Dagen började med att jag hämtade upp Flisan kl 08, sen åkte vi och käka en underbar frulle på Quality Hotell 11... mmmm mumma! Tack Flisan! Sen hem och lämna bilen... leta upp Flisan som irra bort sig på väg hem från Netto... sen full fart hem till Flisan där vi slog läger för resten av dagen och kvällen. Har nästan precis kommit hem så några kort på mästerverken blir det inte nu... ska ta och däcka i sängen strax tänkte jag.. är ju en dag imorgon.


Kram och hej på er!


081120 - Facketåget i Uddevalla!



Får ni inte missa! Världsrekord chans ju ;-) såklart arrangerat av världens bästa Ramona.... =)

081120 - Hittade Sörbygden!

Var i förrådet idag och letade fram kartongen till tv´n spm tidigare stått i sovrummet som numera är borta... så härligt!

Jo men så hitta jag iaf min tavla som är en karta över sörbygden =) Så fin... men måste fixa glas över den för den gick sönder i flytten till Gbg.


081120 - Fyndat idag!

Hittade dessa söta plåthjärtat i svart å vitt på Bauhouse av alla ställen... var ju tvungen att nödköpa floratejp där (den e helt kass å ful men var tvungen att ha NU)


081119 - blommor å grejs...

Här kommer lite bilder på det jag gjorde förra veckan på min lediga dag!


Planterade 2st blomsterarrangemang och började med kransarna. Det första man får göra men kransar är att linda floratejp runt halmstommarna, sen får man klippa till bitar av tex, buxbom och nobelis... fortsättninger fäljer när jag får tummen ur å ställa mig ute i kylan och fortsätta... har hittils floratejpat 10st.

          

 


081119 - Morning folks!

Frulle tajm it is...  står ägg  och yougurt med linfrön och havrekli på bordet.


Sänggavel... det har jag haft i huvudet ganska länge att jag skulle göra en egen! Dock svårt att hitta tyg som är tillräckligt brett.... köpte ett på Åhlens då jag hade väldigt otur när jag tänkte... alltså för smalt :( Blir nog svårt och mönsterpass och sy ihop det oxå. Men vi får väl börja med att köpa hem träskivor och få ihop dom!


Satan i gatan... kom på nu att jag har ju glömt av att fortsätta med mina kransar! De måste ju vara klara nästa söndag! Gah!


Ha en underbar dag alla!


081118 - Personliga Alemanckan har anlänt!

Idag kom den... på poste som det stod i mailet igår! Min personliga Almenaka... längtar till det är januari nu så jag kan börja använda den =)



Huvudet dunkar som om det bodde en berguv där inne :( ska snart ta å kolla in lite nya avsnitt av mina favvoserier son, Desperate Housewives, Private Practice, Greys Anatomy och Gossip Girl!


Var föresten idag och skrev in oss på Life... så nu har man 2 gymkort! Ska ha kvar mitt på träningsverket för kan inte slita mig från måndagsspinningen där och alla man lärt känna nu under 3 år! Är ju ganska billigt på båda ställena... får se om jag säger upp det om ett tag!


Huvudet skriker efter vågrätt läge nu!


Hopp hej!


081117 - Underbar helg!

Haft det så otroligt kul och helt underbart denna helg som nu ligger bakom mig.

Var ju Cillans bröllop! Dom var helt fantastiskt fina och hela festen var så perfekt. Det var välplanerat men inte sönderplannerat, kändes avslappnat och skönt med massa god mat och dryck! Toppenbetyg till C & F alltså! Är svårt att sätta ord på hur kul vi hade det, vi kom på som vanligt lite nya uttryck och hade fotostunder. Vi sov i en stuga på Malmö campig och feriecenter. Söndagen innebar hemfärd... efter många om å men var vi på väg. Kom hem - däcka i soffan nästan på stört! Vakna till liv å tog mitt sista synda mat för denan helg, lite äpplepaj! Men idag har det minnsan inte varrit något sådan't utan nu kör jag hårt igen! Var faktiskt på Uppdrag granskning igår just om GI och olika dieter.. var väldigt intressant!  


Imorgon är det inskrivning på ännu ett gym för min del.... ska träna även nu på Åby (Life) man får billigare eftersom vi är såpass många från jobbet som ska börja träna. Men det ingår gratis tillgång till bassängen och fri solning! Dock har dom inte så många bra pass som på mitt gamla gym så ska vara kvar där ett tag till, känns konstigt att bara säga upp det när jag varit där i 3 år nu!


Kanske snart dax å att gå å snacka lite med kudden.... på jobbet idag var jag så megatrött, är så tråkigt att vara det ju!


Over and out!


081115 - BRÖLLOP!

Idag är det dax... har inte tid att sitta här å skriva... måste fila naglarna å måla dom sen kommer nog S,R å M då ska vi åka =)


Skriver mer imorgon och berättar hur det var!


Love is in the air..... =)


081114 - OMG!

Sicken dag! Men nu är den snart slut... ska hinna duscha bara innan jag tar natt å gosar med kudden å gubben =)

Först var det jobb... boooring men va ju ändå fredag! Lunchen körde vi på Johanssons - lika gott som vanligt!

Efter jobbet så ålte jag och tvätta bilen , dammsuga den fyllde på spolarvätska och tråkig bensin. Så nu är den redo för avfärd imorgon till skåneland.

Sen var jag ju tvungen att köra en sista solning innan the big day imorron.... C's  bröllop!!! Sen var det raka vägen hem... fick ju ringa S så jag visste vad jag skulle packa... blev lakan, handuk å kläder då såklart. Var faktiskt så snäll så jag strök M skjorta oxå =) Han var ju hos 08:an å spela spel.

Bryn skulle färgas å plockas - DONE

Tånaglar målas - DONE

Duscha - Snart DONE =)


Mitt upp i allt kom hungern.... å sååå jobbigt att behöva ta hand om han mitt upp iallt... klart hungern e en han! Tro inte något annat =)


 Föresten igår var jag minnsan en superkvinna... fick gjort allt på listan och lite till... och blev en mysig middag med min födelsedagssambo =)


Kanske dax att hoppa in i duschen då...


Tack å hej!


081113 - Grattis M och M =)

Idag är det min underbara Sambos födelsedag, även min goa vänn M fyller år =) GRATTIS!!!

Min sambo har redan fått hälften av sin present - ett F1 till PS3, har även en BR film till han men något nytt ljud som han vill gärna vill ha... så den ska han få ikväll =)


Annars idag har jag tusen saker att utföra - är ledig från jobbet men känner mig stressad som tusan!

1.Partihallarna

2.Gymmet - träna å sola

3.Köpa strumpor inför lördagen

4.Inhandla lite mat

5.Plantera om blommor

6.Börja jöra julkransar

7.Tvätta

8.Göra födelsedagsmiddag till M


Sen skulle jag vilja hinna slappa å kolla på SATC... har lite mindre än havla dvdboxen kvar att se.


Bäst att sätta fart...


Tjohej!


081112 - Ångrar mig...

När Pappa gick bort så dela vi upp tavlorna mellen oss syskon, det tråkiga var bara att när vi gjorde detta var jag som i ett koma kommer inte riktigt ihåg den första månaderna efter han tagits ifrån mig så när vi dela tavlorna så ville jag inte ha någon förutom en tavla... Fanns ju massor av tavlor de andra fick ju i och med det kanske 5-6 var! Men den jag tog påminner så mycket om Askeslätt, de är ju där jag är uppväxt och som alltid kommer vara mitt "hem".



Sen var jag smart nog att välja en plansch som jag och Pappa köpte när vi var på Solliden när jag var en liten skitunge, så den har ju nu bekostat med en vacker ram och ny pryder den väggen här hemma =)



När vi nu ändå är inna på tavlor så kan jag passa på att via tavlor som jag gjort själv.... låter ju väldigt avancerat men det är det inte =)

Bara tyg och häftpistol! Och så då såklart något att häfta fast tyget på. Finns att köpa på Åhlens men jag tog gamla tavlor som jag inte ville ha längre och häfta på nytt tyg utanpå =) Blev himla läckert... finns iofs mega mkt snygga tavlor på IKEA, men jag vill ju inte ha som många andra... vill ju ha det speciellt hihi sån e jag!


         

Mattan från Village har jag fixat bild på nu! Kommer längre ner... är än så länge super nöjd med den! Värd pengarna lätt!





Idag blev det Lax, min favvorätt till middag! Lax med grönsaker... mumma.

Recept?! Klart ni ska få det




2pers

2st laxfilér

lägger man på en bädd av färsk spenat, häller över lite grädde och strör över parmesan ost.  Salt å peppar, glöm inte =)

In i ugnen i ungefär 20 min på 225 grader.

Grönsaker - bara att lägga upp någon härlig grönsaksmix eller rotfrukter i en form och lägga in i ugnen samtidgt somlaxen. Gott att salta å peppra och kanske någon annan spännande krydda på så som tex. paprikakrydda, chillikrydda.

Sen att man kanske har någon färska grönsaker till. Detta blir mums...


ohhhhh Roomservice nu ju!


Chipp å Hej!


081112 - F'låt mig, ty jag har syndat!! :-(

Igår åt jag wingummi och bullar =( Är inte direkt GI godkänt. Va ju jäkligt sugen men när jag väl satt där å käka så var det inte så gott som det borde. Men ör bara att ta nya tag och att tänka på det nästan gång jag blir sugen! Men blir iaf inte lika ofta sugen på sötsaker nu när jag försöker äta så mycket GI smart som bara möjligt. Känns bara lite konstigt att äta köttfärssås men bara grönsaker till, men gott var det *smaskens*


Ikväll kommer ju C till Uddevalla... vill verkligen åka dit och träffa henne och dom andra. Men slutar kanske tidigast kl18.15 sen ska jag hem i trafiken med M... sen igenom trafiken igen så kanske kan vara i Uddevalla tidigast 20-20.30 :( Känns som lite sent.. så ska man hem sen igen på kvällen... Ja ska fundera lite till iaf. Är ju inte så ofta man får chans att träffa dom lixom.


Pyssel på gång snart igen nu med Flisan, hon har ju blivit av med sitt gips nu! =) Då kommer det bli många fina kort minsann!


Torsdag imorgon och jag är ledig! Känns rätt gött faktiskt! Ska till partihallarna å shoppa buxbom så jag kan börja på mina julkransar som jag gör varje år... ska se om jag kan få upp bilder på förra årets kransar sen ikväll. Ska till gymmet å träna å få lite schysst bränna.


Nej dax att återgå till jobbet för nu är lunchrasten snart slut.


Over and out...


081111 - Seeeeeeg dag!

Idag var det seeegt! Inga kunder nästan, vart var dom???


Hämtade mitt senaste fynd på posten idag... skor såklart! Ska prova idag med klänning och skor, se HUR snygg jag kommer att vara på C´s bröllop! ;-)

Ska ev. få träffa C och de andra brudarna... om jag har tid att dra mig upp till Uddevalla efter jobbet vill säga...


Har inte så mycker kul att berätta om idag... ska försöka komma upp imorgon itid så jag hinner träna innan jobbet!


Nej jag ger upp...


Over and Out!


081110 - Skor från USA/ENGLAND, Köpta via ebay!


081110 - Hello again!

 Jooo de va shoppingen ja... Var först å shoppa lite nya växter... 4st blev det iaf så på torsdag ska det planeteras... är så trött på dom gamla! Skulle helst velat ha nya krukor men sist jag var hos mormor såg jag att jag har 2 lådor där med krukor + så slängde vi 2 lådor i förra veckan så no more krukor!! (får la se hur länge jag kan hålla mig)

Hittat äntligen en turkos matta till badrummet, exakt sån modell och färg som jag letat efter i 6 mån! Blev så glad... priset vill jag inte prata om... Bild? Kanske, ska se om jag kan fixa fram det. Köpte den på Village iaf.


Sen kunde jag bara inte låta bli... visst hade ju redan köpt en klänning till Cillans bröllop men denna var sååååå mkt snyggare och satt som om den vore gjord för mig (märker ni nu att jag försöker ge mig lite mer bra samvete över detta) :-D Bild...



Köpte 2 andra saker oxå... men vet inte om jag vågra berätta hihi då kommer Kikan börja undra... men Kikan du har så mkt bra ideér å tips! =)

Som tex. att köpa skor från USA... e så superenkelt å billigt å snygga om inte annat... imorgon ska jag hämta mitt 5:e par :S



Kö till solariet idag var det oxå.... brukar det ju inte vara! Tjejen som var inne på det jag stod på tur tog ju typ 10 min på sig även efter det stängs av innan hon kom ut... så gissa... en trotsig jobbig tonåring såklart! USCH! Tur man inte var sån ;-)


Over and out



081110 - Idag går jag som en Masai =)

Min första dag med mina nya RYN skor! Känns bra hittils men det märks att kroppen är van vid att ha potatissäck hållning. Nu klart ni undrar va sjutton är RYN skor?! Klart ni gör de =) Kolla in dessa länkar...

http://www.topphalsa.se/traningen/motionera-mera/artiklar/2008/ga-som-en-masai-med-ryn-sk/index.xml

http://www.eurosko.se/kategori/215/ryn-walking-shoes.html

Man ska få bättre kropphållning - kan ju aldrig skada, ökad balans samt en mer aktiv gång! Låter ju super... får väl se om några veckor om det gjort någon skillnad. Får J och E hålla koll på hur min hållning blir bättre å bättre ;-)


Va å shoppa lite igår på Frölunda Torg... kan berätta mer om det efter spinningen ikväll! För ikväll blir de spinning minnsan... ska försöka sola oxå så man har lite lite färg på C´s bröllop.... shit hon ska gifta sig!! Så kul!


Over and out....


081109 - hmmm *sorry*

Inte bloggat på riktigt riktigt länge nu :( f'låt.... nej jag vet det är inte alltid det hjälper med ett fölåt =)


Helgen är på sitt slutskede men man har ju fortfarande en dag kvar... ska pyssla här hemma lite... fick lite inspriation nu ihelgen, var -  måste jag vara lite hemlighetsfull med hihi. Träning blir de såklart innan man får ägna sig åt nöje denna söndagen.


Har precis fått iväg en beställning på en personlig alemanacka, http://www.personligalmanacka.se/ fick tipset av genom en god väns blogg  http://www.hemmahoskikan.blogg.se/  =)

Shit ser nu att jag inte skrivit på hela oktober... Så vad har hänt i oktober....

Ladies Night! Sååååå kul! Kvällen började med att vi gick till Heaven 23 och tog några drinkar innan det var dax för oss att gå in på Skandinavium lite lagom berusade och sätta oss å käka lite skaldjur, för mig blev det mest räkor, smakade lite på hummer var väl helt ok, men räkor är ändå bäst. Beställde in en hel å del Vin å cider... kanske lite väl mkt om man ska vara efterklok. Var hur som helst en superkul kväll med många många skratt.


Flisan bryter handleden.... ajajaj... operation å grejs illa illa... men Flisan är en strak tjej så hn klarar ju detta galant och nu börjar det arta sig och hon börjar få tillbax kraften. Och mitt upp i detta fyller ju världens bästa Flisan 30 år oxå, så du fixar hon till med partaj, kul var det, vi var kvar till näst sist tror jag =)


Halloween! Klart jag å M hade fest... tyvärr kom vi på detta lite väl sent men hälften av dom vi bjöd kom iaf. Så det blev en trevlig tillställning med rök, pris å massa massa godis!


Sen har det väl hänt en massa till sen sist jag jag skrev men måste ju göra något annat denna söndag än att skriva om det =)


Over and Out....


080918 - Vila clothes klänning!

Vill ha vill ha.... var på VILA butiken i Allum... hitta en så perfekt klänning men inte fanns den i ngt större än L :( Provade L passa... nästan.... fattades någon deciemeter om ryggen för att jag skulle få igen den. Frågade såklart efter strl XL men då hade den inte kommit in i de :( Visst jag är ju inte smal direkt men är ju inget fetto... har ganska stor byst och då behövs det ju lite tyg runt om :( blev så besviken.... Den var i lila med lite röda blommor på nertill.... fanns även som brun medn turkosa blommor. Om någn hittar den i strl XL... let me know! Jag köper den direkt!!! Försökt att hitta någon bild på den på nätet tyvärr utan framgång.


Fick föresten mina skor idag! Så lovely... hög klack men sköna att gå i iaf =)


080918 - Oj kanske ingen riktig bloggare....

... har ju inte skrivit på så länge :( Tiden bara flyger förbi!

På tisdag-torsdag då vet vi! iiiii spännande hoppas så otroligt mycket men samtidigt försöker jag att inte tänka på det och inte hoppas för mycket så man inte bli allt för besviken.


Idag är det min lediga dag! Ska bara slappa och a det skönt, ska träna, måla surfa :-)


Fick min SATC-boxen i förrgår så har glott på 3 dvd:er än så länge.. skulle tro att det blir en idag oxå :)


Frulle time it is now....


080912 - Jippiii!!!

Fredag idag.... så gött! Riktig fredag oxå då jag inte jobbar imorgon!

Imorgon kommer några av mina favvotjejer! Ska bli så kul att äntligen få träffa dom, va alldeldes för länge sen sist. Dom kommer neråt vid 10.30 tiden sen tar dom en kik här sen ger vi oss ut mot staden å shoppa rlite såklart. Efter det kan vad som helst hända ;-)


Sitter här å diggar till Mustasch, e riktigt bra... tänk jag är verkligen lycklig! Allt är så bra lixom. Klart man vill ju bli av med en hel del kilo och visst hade det suttit fint med mera cash varje månad men jag är lycklig!!! Finns nog bara 3 saker som kan göra mig lyckligare just nu... och vad det är kan ni klura på :-)


Har äntligen kommit på vad jag plannerat in den 4/10 oktober!! Är ju Ladies Night!! Hur kunde jag glömma?? Hade ju skrivit upp i schemat på jobbet att jag ville vara ledig men när jag läste det för 2 veckor sen kunde jag inte komma på varför jag skulle vara ledig! I lördags när jag var lite salongsberusad så kom jag på det, men morgonen efter var det som bortblåst igen. Ibland undrar man ju hur gammal man hunnit bli?!




Over and out


080911 - Torsdag... imorgon...

... fredag! Faen va gött! PÅ lördag kommer tjejeorna... iiiihhhh va roligt att äntligen få träffa dom igen, va ett tag sen sist!

Igår var jag och Johanna på SATC the movie :) Den va ju bra! Men de hade man ju hört att den skulle vara oxå så! Hampus och Robin kolla på Batman filmen som gick samtidigt så jag fick skjuts hem med han hem, väldigt snällt av han. Visserligen tar de inte så lång tid med spårisen men ändå.


Åhhh måste bli av med massa bråte... tänkte ställa mig på ngn loppis å sälja men orka de... blir nog att vi skänker det isället... har hittat ett ställe här i närheten så vi ska se om vi orkar köra dit det ngn dag nu snart! Börjar bli fruktansvärt trött på lådorna som bara står där.


080909 - Tisdag!

Skulle väl vilja sammanfatta denna dag som helt okej. Jobbade dock över och gick igenom ganska många ansökningar om vad för folk vi ska ta in på intervju nästa vecka. Man bröjar ju undra ibland vad det är för puckon som finns ute i detta avlånga land, skriver man tex. "Oh my fucking god" i en ansökan???? *NOT* inte i min värld iaf.


Nu ikväll har det varit mys med sambon, var knappt att jag fick komma till datorn, han är på ett riktigt toppen/gos/sällskaps humör idag =) Och det tackar man ju inte nej till.


Var faktiskt uppe imorse å träna... kändes hur bra som helst! Kom till jobbet pigg och hade redan gjort dagens träning! *stolt*


Imorgon ska jag å Hannis på Sex in The City bion - neeeej har inte sett den än... känns som alla i hela världen av det kvinnliga könet har sett den... men imorgon kan även jag joina den klubben =)


Snart dax för sängen... försöka innan midnatt ikväll oxå :)


Over and Out


080908 - Spinning...

E gött stolt över mig själv... drog mig på spinningen idag trots att det inte riktigt var min dag. Körde inte på 100% eftersom det var första gången efter jag var sjuk. Blir spinning och MRL imorgon på morgonen så är nog bäst att man tar sig en dusch nu och lägger sig ganska så snart.


Over and Out


080908 - *gäsp*

Shit e man trött eller är man trött!! OMG!

Nu känner man ju inte ett dugg för att gå på spinning efter jobbet, men så ska de bli!

Over and Out


080907 - Söndag... bakis.. ångest

Jaha så har denna helg swuschat förbi i maxfart!

Kul var det på festen! Blev dock lite väl berusda i slutet, kommer inte riktigt ihåg hemresan :-S men hade tydligt mest tjötat på väg hem.


Plannering av möhippan gick fin fint den. Kommer bli kul! Vi ska samlas hos mig och äta frukost, sen ska vi bege oss och spela in en cd-skiva med bruden och sen är det lunch och efter det drar vi till Gökboet och kör femkamp där. Efter det åker vi hem till mig igen och gör middag och tjötar, spelar lite buzz och annat kul, orkar vi blir det utgång. Ganska vanlig möhippa känns de som men ändå kul!


Over and out


080906 - Regn, jobb, trött...

Jaha *gäsp* dax att göra sig klar då och sen jobba :( Men är ju bara 4 h så det ska nog gå bra denna gången oxå.

Efter jobbet är det raka vägen "hem" till Hedekas... 40 års festen som hägrar. Tror jag har fått mig med mig allt utan att ta med mig en hel resväska :-D man brukar ju bara använda hälften i slutändan ändå.


På söndag är det möhippe plannering hihi ska det smidas planer som bara den!

Dock så är jag ganska mycket emot dom tradtionella möhipperna där allt g¨år ut på att det ska vara pinsamt och omständigt för bruden. Det ska ju vara något kul som bruden gillar. Är väl för snäll... men så tycker jag =)


Oj klockan tickar iväg...


Over and out!


080905 - Klippning klar!

phuu kan jag andas ut.. klippningen e klar! Han håller på att fixa frillan nu så får vi se om det ser för jävligt ut eller om det bidde okej =)


Ska ta mig en dusch, fixa med rakning av ben, fila fötter å sån't =)


Over and out!


080905 - Fredag!

Härligt med fredag! Trots att det är jobb dag imorgon så är det allt himmelskt härligt med helg.

Har suttit och gjort lite kort nu och nu snart är det dax att klippa sambon.... hmm borde ta ut en fet timpeng ;-)

Har iaf fixat klart med alla kort och presenter inför besöket "hemma". Min syster har fyllt år, så köpte en blus på HM till henne (bild finns nedan såklart), svågern 40 år, kort till han är fixat... riktigt coolt blev de - bild kommer nedan, present till han fixade min andra syster Lena. Blev presentkort på Ticnet och en Baileys mint. Ska väl tillägg att han faktiskt är snickare därav temat på kortet. Robin - systersonen har ju oxå blivit ett år äldre så till han blir de en kameraväska till kameran han fick när han tog studenten. Shit han är redan 19 år!!! fattar de inte... hur kan alla runt omkring en bli så gammal men en själv är fortfarande så ung? ;-) Är det nu kan kanske ska tänka på barn och så?! *funderar och kliar på i huvudet*


Over and out!




080904 - Jäkla blåst!

Hade det inte varit för den så hade jag kunnat sett på Eric Gadd på liseberg :( Kändes inte så kul att gå dit när det är halvstorm ute. Har ju redan sett han en gång iår iaf!


Imorgon är det fredag!!! Fasen va nice... fast ju ja.... jobbar ju på lördag! Men efter jobbet åker jag och sambon upp till mina hemtrakter och ska fira min svåger som fyllde hela 40 år igår! Grattis Ulf! Så då e de dax för ett kalajs på bygdegårn. Har man ju varit på ganska många ggr :-D *tänker tillbax å ler* Kommer nog dock vara bland dom yngsta på lördag trots att man hela 28 år. Var på HM idag med Johannis för att kolla om man kunde hitta något nytt att ha på sig... men nja gick la sådär... köpte en blus och en kjol. Fattar inte varför jag köpte kjolen... var ganska mkt kärring över den, blir att lämna tillbax imorgon. Men blusen blir nog bra!

Tycker HM blivit sämre... antingen är det tråkiga basic kläder (behöver man ju det med men inte på fest), eller så är der korta tonårskjolar eller så är det kärringkläder... jisses undra hur man ska hitta ngt till en kräsen Cina.  Det är då jag får för mig att livet är mycket lättare om man har stl 36-38.

På tal om stl så på måndag ska jag minnsan sätta igång med träningen igen efter min förkylning/flensan/hosta. Då bara jag måste igång på allvar igen! Kom igång bra innan men så kom baciluskerna och förstörde allt.

 Träningsverket (stället där jag tränar) har ntligen hört mina böner och har spinning/MRL pass på morgonen nu *YES* så tisdagar och torsdagar blir de upp tidigt. Måndagar och onsdagar blir det efter jobbet! Är riktigt taggad.... hade varit trevligt om man kom ner till stl 40 iaf!


Herregud.. kom på nu om det verkligen kan vara intressant för andra att läsa sån här goja?! Ska nog läsa runt lite på andra bloggar å kolla vad dom skriver =)


Over and out!


Läste runt lite på andra bloggar hitta de denna hemsida: www.Leilei.nu  hitta då den här söra singoalla top och den fick mig att tänka på hon i dirty dancing ni vet... inte baby utan hon som är danslärare.. Penny hette hon väl?! Vet inte varför jag tänkte på just henne hehe men det gjorde jag iaf! Verkar finnas faktiskt ganska snygga kläder till bra pris på denna sida.... ska spna lite mer... 


080903 - Äntligen hemma!

Shit asjobbig dag på jobbet, men va sjutton jag lever ju! =) Fick tjata å tjata innan min sambo kom iväg från jobbet. Vi jobbar nämligen på samma företag... den historian tar jag nog en annan gång. Iaf väldigt härligt att komma hem. Han precis att hämta mina paket på posten. Ett från Ellos med en ny jacka och ett annat med inte helt otippat ett par nya skor! Rena fyndet på ebay! 180kr med frakten! Så billigt så man bara lixom måste ha! Dessutom var dom både snygga å sköna. Bild kommer såklart ;-)


Ska försöka vänja mig av med nässprayen... bara måste de! Är så jäklans jobbigt när man blivit beroende, man blir ju lixom inte frisk *grrr* Nej dax att kolla hur man ligger till på Torncity (ett online spel),


Over and Out



080831 - Pyssel pyssel pyssel

Massa massa pyssel idag!

Jag och Flisan har suttit här och pysslat i flera flera timmar! Har fått gjort massa fina kort! Bilder kommer... =)


Hos Sabina igår var det som jag trodde hur mysigt som helst! Vi spela Bosse bildoktorn spel hehe det var riktigt kul faktiskt. Jeanna körde oss säkert dit och hem.


Idag känns det mycket bättre med förkylningen, ska jobba imorgon... ska ändå bli ganska skönt att komma till jobbet =) Men lär väl tröttna när man haft några kunder... vissa kunder är ju bara för tröga! Men de kan man ju inte säga till dom ;-)


Over and Out












080830 - Middag hos Bina

Ledig idag! De är ju inte fel... dock har jag ju gått hemma hela veckan men världens förkylning och hosta :( tråkigt har det varit... men hade inte orkat jobba.

Ikväll blir de desto trevligare, ska man äntligen få se hur det ser ut hos Sabina i deras nya hus! Kul kul! Ska vi laga mat å grejer... kommer bli helmysigt tror jag.


Är precis hemkommen från stan... varit och gjort av med lite pengar på pysselstuff! Hade sån tur att jag fick med min Flisan oxå och shoppa. Köpte lite nya stämplar, det var dax att uppdatera julstämplarna.


Hitta ett par underbara skor som jag köpte på ebay! Så läckra...


Dax att hämta Johannis å Emsan nu...


Over and Out!


080828 - Fortfarande sjuk =(

Hemma... tråkigt! Men orkar ju knappt äta... orkar kolla på film i sängen...

Fast mår ändå bättre men nu är det hostan som jag ALLTID får när jag blir förkyld! Skithosta!

Hade funderingar på att jobba men nej.. .pratade med Qme förut oxå och han tyckte oxå jag skulle stanna hemma och vara kry tills på måndag istället!

En snytning och sen in till sängen igen *host, snörvel*


Over and Out!


080826 - Sjuk

Hemma idag... sjuk... *snörvel* Mega förkylning var det här.... back to bed...


Over and Out!


080825 - Fyndat!

Så grymt! Skulle träffa Flisan på stan... hon messar..."jag är på wedins" yea right.. klart man går dit. Blev ju nästan körd av sambon ända fram till dörren så det var ju ett måste... kommer ut såklart med 2 par nya skor för hela 274kr!! (halva rea priset) Snuskigt billigt! Överlycklig!

Jag och Flisan inser att vi måste gå och käka om vi ska hinna det innan bion. Inte så hungrig dock... e kass... förkylningen sätter ingång i 120 blås nu verkar det som.

Vi sätter iaf oss å käkar kanske världens goaste bakade potatis! *mums* Så var det "ät 2 betala för 1". Grymt! Men sen där tar nog vår tur slut... går till Bergakungen, är ju där vi ska på bio. Köper lite godis, men bara lite lite är ju trots allt måndag. Går in och ska sätta oss... letar efter rad 11... men det finns bara 10 rader!! Öhhh what a hell! Tror du inte på f*n att vi hamnat på fel biograf! Klantona Flisan å Cina kontrollerade allt annat förutom vilken biograf :-D Var ju bara att ösa järnet till Biopalatset där filmen snart börja, men vi han. Å vilken film!! Shit... skrattade mest hela tiden! När den var slut ville jag se om den igen =) Ni undrar såklart vilken film?! Hihi... tror ni redan gissat faktiskt.... svaret ser ni på bilden nedan! Jag säger bara se den!


Over and Out!


Nya bloggen... Välkomna!

Välkomna ska ni vara till mitt nya tillhåll här mina nya blogg kommer att vara... ska först bara försöka få hit alla mina gamla blogginlägg från mitt förra hak!

RSS 2.0