Roadtrip!

På fredag bär det av på en liten roadtrip, ska bli kul att komma bort några dagar. Vi beger oss ner till skåneland där vi ska på hos Bosses (vandrarhem typ) sen på fredag kväll ska vi ut till Malmö Arena och spana in Lady Gaga. På lördag fm beger vi oss till Danska landet Danmark till Köpenhamn närmare bestämt, där har vi bokat hotell och blir ut på stan å kolla in utbudet på både shopping och mat och dryck! Söndag, ja då beger vi oss hemåt igen.


Mycket på G!

Här händer det massor, så mycket så att jag inte ens hinner med några minuter varje dag att blogga, men har inte lagt av =)
Vad händer undrar ni såklart då... Jo nu är det dax för flytt igen så det packas och det rensas och det slängs. Vi ska flytta iin tilll city, vilket jag tror vi kommer trivas super! Vi trivs jättebra här ute på landet oxå, men är ganska många tillfällen man önskar att man bodde inne i stan. Tex när det är 1h bilköer på alla vägar som leder till jobbet, min sambo råkar ut för detta så gott som varje morgon och eftermiddag. När man ska ut å käka och vill kunna ta ett glas vin, men nej då måste man ju köra hem för inte går det att åka kollektivt hit ut, går gör de men tar några timmar med alla byten plus att man får gå en bra bit då.
Nu kommer jag ha ca 4km till jobbet, alltså kan jag och cykeln börja ta upp vår bekantskap igen, sambon får 13 min med spårvagn till jobbet. Vi skulle kunna göra oss av med båda bilarna men vi väljer att ha kvar en så vi lätt kan åka till våra familjer uppåt landet lite enklare eller åka på andra utflykter då det underlättar med bil.
Saken är den bara att det är en liten mindre lägenhet till kvm, så nu gäller det att banta sina prylar igen :-D Har rensat massor redan faktiskt, ska skänka till en secondhand butik som ger vinsten till välgörenhet, då känns det inte helt bortkastat.

Ska bli väldigt kul att flytta iaf =)

RSS 2.0