Grym webshop

surfade runt lite och läste på lite random bloggar och såg då en tjej som tipsa om en engelsk hemsida som säljer hudvård, hårvård och massa mer. Surfade in och jämförde lite priser och insåg snart att det var ju ganska mycket billiagre, står oxå att det är fri frakt till hela världen... känns som ör bra för att vara sant, men jag ska testa =) Detta är vad jag ska klicka hem om ett tag (just nu säger plånboken stopp)


En härlig ansiktsmask som jag fick testa när jag var på ansiktsbehandling på Lilla Hälsobutiken för ett tag sen.


Mitt vanliga schampoo som jag nu återgått till efter att ha testat några andra i mellan, men tycker detta hjälpt bäst mot min elaka psoriasis i hårbotten.


Härlig spray som jag tar i håret innan jag ska borsta det, slipper man massa trassel och annat obehag när man ska föröska reda ut den långa manen som det börjar bli.

Finns ju massor mer jag skulle vilja klicka hem men tror det blir ovan grejer på första beställning.

Webshopen heter Feelunique, någon som testat dom?

Äntligen fick jag tummen ur och fick köpt ...

img_3211 (MMS)

Äntligen fick jag tummen ur och fick köpt mig ny mascara och ny eyeliner!


Tror minnsan jag känner våren i luften =)

Igår tog vi oss en promenad, skulle gått vägen upp till Avenyn och sen ner igen till hjulet som jag för övrigt tycker sådär om. När vi kommer till Kompassen så märker vi att hela västkustens poliser är i stan och hade spärrat av hela kungsportsplatsen med omnejd, så det var ju bara att ta en jäkla omväg för att komma uppåt avenyn.
Helt underbart väder och för mycket kläder hade jag tagit på mig också, såg massa krokos som slagit ut vind alén. Blev en promenix på över 1h, härligt!
På kvällen blev det även promenix till bion och tillbaka efter vi hade sett,




Helt okej, ger den en 7:a av 10.

Någon mer som känner igen...

... denna fina strandväska? =)



Finns att köpa på hm!

För mig väcker det tankar till sommrarna på Saltkällan.

RSS 2.0