Har en ledig dag förre timmar??

Fattar inte var dagen tog vägen!? Är helt sjukt vad timmarna verkligen rusar förbi när man är ledig. Hann iaf med en promand med världens goaste Daisy, fick köpt vinterdäck och satt på dom, nej inte själv men en snäll kille på en verkstad fixade de på 5 röda! Sen var jag även och lämna in min klocka, tyvärr har jag tappat en sten i den =( men det skulle gå på garantin, är ju knappt ett halvår så konstigt vore det annars. Men tråktvätten fick jag ingen tid över till, men ingen som tar den ifrån mig, skulle vara sambon då ;-)


Mässtips!


Stämpel och Scrapmässa

NÄR: 30-31 oktober 2010
VAR: Eriksbergshallen, Göteborg



ARRANGÖR:


http://www.stampelochscrapmassan.se/


Denna ska jag gå på tror jag, någon som hänger på? =)
_______________________________________________________________________________

Kongahällaträffen

Tid för träffen: Lördagen den 6 nov kl. 10.00 – 20.00

Plats: Kvarnkullen i Kungälv, ca 2 mil norr om Göteborg
 
Avgift: 350:-  per person

I priset ingår: Frukost, lunch, em-fika, godis, dricka och en goodiebag som du får när du kommer.

Anmälan gör du till Arkivet papper & design på [email protected] eller per 
tfn 031-711 37 73     Sista inbetalning är den 30 oktober.

Arrangörer:

Arkivet papper & design www.arkivetdesign.se

Denna träffen hade jag tänkt gå på men det visar sig att vi ska öppet denna dag och den infaller såklart på min jobbhelg så bara bita i det sura äpplet och åka till jobbet =(

100 alster innan shopping!

Läste om detta i en blogg, att det var ett gäng som börja med detta i augusti, men sen som man är så börjar jag med det nu, dels är det en rolig grej men sen har jag faktiskt såååå mycket papper och annat krimskrams som jag måste scrappa upp.
Så igår gick startskottet, har gjort hittils 11 kort, de flesta är julkort.

Någon som hänger på?! =)

Ny favorit

När jag fyllde 30 fick jag av min svägerska 2-pack med parfym från DKNY Be Delicious. En utav den rosa som heter Fresh Blossom och en utav den gröna som heter Green apple. Den gröna blev snabbt min favorit även om den rosa också lukta väldigt gott så var den gröna mer jag.
Sen kom min svåger med familj på besök och då fick jag present även av dom, och det var en DKNY Green apple i stor flaska! Klockrent!



I övrigt när det gäller parfymer så brukar jag vara svag för Jennifer Lopez och Hugo parfymer. Brukar mest vara min sambo som köper parfym till mig då han verkar ha näsa för vilka som passar mig.

Skönt!

Nu så är skitmåndag och helvetestisdagen över, phu... dagen igår började med en kund som direkt när vi öppnade som ville ha en webcamera som han sett på nätet en halvtimma tidigare, och det fanns endast en kvar, den ville han. När jag då var tvungen att upplysa honom om att det var redan någon som hade bokat den på nätet, vilket man kan göra och välja att hämta i butik. Han blev då asförbannad på mig och tyckte det verkligen var dålig stil och traska surt ut och smällde igen sin bildörr så det hördes enda in i butiken. Han en stamkund inne som kom fram till mig och tyckte att surgubben bar sig förjäkligt åt. Instämde men fick ju tyvärr upplysa honom om att såna människor möter man nästan varje dag, så lite trött blir man men man mste låta det rinna av en som vatten på en gås. Klart alla gånger är det inte lika lätt, men denna surgubben hade jag inga problem att låta det passera bara.
Är ju som tur är långt ifrån alla kunder som är såna, finns många trevliga, men klart att det finns stunder då man önskar att man hade ett annat jobb.

Hoppas på en härlig onsdag, vädret ser ut att bli underbart =)

Så otypiskt mig!

Brukar för de mesta ganska snart köpa mig grejer som jag verkligen vill ha, om det inte är en BMW M3 då... då brukar jag fundera lite innan ;-)
Denna gång var det en stansmaskin, men tänkte att jag avvaktar, kommer säkert en nyare och bättre snart eller kanske den går ner i pris. Men nu äntligen efter typ 2 års väntan så har inget av ovan nämna hänt så tänkte ta tag i saken och köpa mig en QK Revolution.
Börjar söka på nätet, men ingen verkar ha den upplagd på sina sidor så mailar en av de butiker jag vet att man kunnat beställa ifrån och får då beskedet att den har utgått! Tror ni jag blev ledsen i ögat, letar vidare men ingen verkar ha kvar någon på lager.
Men så är man ju blondin och ganska smart, kollade då in QK hemsida vilka som var deras återförsäljare i andra länder, hittade då en webbbutik som hade den på REA :-D Men.... det var i USA, har iaf beställt den, så bara på att hoppas att den inte fastnar i tullen. Passar ju tok bra att dollarn är låg nu oxå ;-) 



Håll nu tummarna med mig att den kommer fram snabbt och säkert till mig utan massa krångel! =) 


Sköna Söndag

Hade en helt underbar söndag igår, fick träffa både Melinie och Ludde så söta båda två så man vet inte riktigt var man ska ta vägen =)


Foto: Cina Nikon D-5000

Sockersöta lilla tjejen.

Hmm är ju egentligen gammelmoster till sötnosen ovan, men har gjort om mig själv till faster, låte rinte så gammalt, och sen är nästan jag och Robin (Melinies pappa) som syskon så vi tyckte båda det passa bra. =)


Foto: Cina Nikon D-5000

Och här har vi storebror Elit som provar farfars glasögon =) Så sööööt!
Känns så härligt, känner ingen rädsla alls när jag träffar Elit, visst man har respekt för han, han väger kanske runt 50kg =)


Foto: Cina Nikon D-5000

Här har vi mosters charmtroll! Han bara älskade blixten, den va skitkul! Garva varje gång de blixtra och lite till =)

Höst!


Underbart höstdag idag, så efter jag kom hem från jobbet passa jag på att gå ut och fota lite innan solen försvann för idag.


Foto: Cinan - Nikon D5000


Foto: Cinan - Nikon D5000


Foto: Cinan - Nikon D5000


Blinkers!

Alla vet vi väl att alla bilar har utrustats med blinkers? Så varför inte använda den då? Är ju så enkelt... hur svårt kan det vara att flytta fingrarna för att sätta på den INNAN man ska svänga eller byta fil?! Är skrämmande många som inte verkar klara av detta, det som skrämmer mig mest är att det är många i ens närhet som inte verka klara av det! Inte så kul den dagen man smäller eller kör på någon cyklist just för att man inte orkar förflytta fingrarna och sätta på blinkers.

En anningens bittert inlägg men ack så viktigt, tror alla kan behöva sig en påminnelse om detta!

Och glöm inte reflexer! =)


RSS 2.0