Vem vill inte ha ett "carrie halsband"?!

De vill jag iaf =) Hittade lite olika ställen man kan beställa ifrån,

Här och Här, har själv beslutsångest... man ska ju välja kedja och längd!! Men jisses hur ska jag kunna välja de?! Men ska försöka mig på det iaf och beställa :)

Någon som köpt från någon av dessa ställen eller kanske har tips på något annat ställe?

Bara älskar min nya pläd!

Köpte den på Hemtex förra lördagen... är så underbara färger och lagom mjuk och lagom tjock. Köpte även en löpare i linné som är i ljusturkos, precis samma färg som pläden och den färgen jag gillar skarpt! Hita även lite nya ljus på vägen ut oxå som jag bara var tvungen att gå tillbax att köpa dessa, så de matchar ju helt tokigt bra... och dom som känner mig vet att jag älskar, verkligen älskar när det matchar så! =)


Världens bästa kollegor!

Fredag idag, är ju alltid trevligt men för mig var det en skit fredag, ingen speciell anledning bara blv så... Men... men efter lunch kom mina 2 helt underbara kollegor och vänner med världens bästa present! 2 påsar med dragsters!!! Blev så glad att resten av dagen kändes som en härlig dans, blev tom så där äckligt trevlig mot några kunder, och det bästa av allt... huvudvärken försvann! Så ett stooooort TACK till Johannis och Emsan, ni e så gooooa.

Dagens mellanmål jag fixa till oxå va ett av de godaste jag gjort! Bestod av hallon, kiwi, banan och arlas vanliga vanilg youghurt... blev helt underbart gott!
Tränade imorse med Johannis, kändes skönt att ha det gjort men vissa på jobbet kalla mig knäpp :-D Men efter jobbet kunde jag sätta mig här med mitt gals rött och njuta med gott samvete.

Nu e det Let´s Dance final!

Hemglass e gott!

För gott... köpte hem lite glass förra måndagen... men tror det var djävulen i dessa paket... för dom ropar på mig alldels för ofta! Fy!! Goda e dom oxå så jag kan varmt rekomendera glassarna som ni kan se nedan...


mmmm fredag!

Soffan, ett glas gott rött vin och lite pistagenötter, de e livet de en sådan kväll som denna! =)



Nya löpardojs

Hejs svejs!

Igår hämta jag min nya löpardojor... har bara hunnit gå in dom här hemma lite och det känns väldigt bra! Ska testa dom lite imorgon på löpbandet och crosstrainern.



Tyvärr är dom ju inte super snygga men fick tumma på utseendet och gå på funktionalitet. Bra pris blev det oxå.

Jag har bakat mazariner =)

Jajemen visst har jag bakat mazariner. Det gick utmärkt att göra det bara att det tar lite tid efter som det är flera steg än bara blanda en smet men svårt skulle jag inte vilja kalla det som har varit allas reaktion. Goda blev dom oxå, blev godkända av mormor =)
I torsdags var nämligen mormor, mamma och en av min syster med sin son här och hälsa på så det var därför jag baka. Annars är inte jag någon bakare på det viset att jag bara bakar och lägger i frysen. Är ju på både gott och ont kanske. Finns det hemma är det ju så lätt att gå ochta sig något gott på kvällarna... jorå vet hur det är. Men ICKE! =)


Go morgon go morgon!

Morgonen började med att jag fick ett mail från fru Lång som nu oxå anmält sig till tjejvättern så nu är vi 3!! Kul Kul!
Och tror att inom några veckor så kommer jag kunna köpa min cykel :-D
Igår var det spinning igen och det var svettigt, tog lite i lite mer och tog lite mer motstånd än vad jag brukar men samtidigt kändes det bra.
Imorgon har jag en ledig dag och då kommer mamma, momor och en av mina systrar och ett av mina syskonbarn tror jag. Ska bli kul, var ett tag sen man träffa dom. Tyvärr så vill man ju träffas oftare men både april och maj ser ut att bli smäckfull med saker man ska göra! Sen måste jag ju upp till Uddevalla och träna med mina tjejvätternpartner ;-)
Oj nu blev dte ju en sån här tråkig blogg, där det bara står vad jag gjort och vad jag ska göra... usch är ju så intetsägande tyvärr :(
Hade det varit fint väder i söndags hade jag kunnat fotat fina bilder på snödropparna som Flisan tipsa mig om, men var ju knappt att man ville kika ut då... regn å blåst... fotade allt men blev inte så bra :(
Måste oxå göra er besvikna med att jag gick heller aldrig på scrapmässan... Flisan som varit där året innan sa att det inte va så mycket att ha och var ju som sagt inget man behövde.... skulle vara lite inspiration då, men jag åkte och träna istället =)
Nu ska jag nog gå och göra en smoothie.... med hallon *mums*

Ha en skön dag!

Så glad så glad...

Idag fick jag ett mail från AnnaPanna, och hon skrev att hon anmält sig nu till tjejvättern!!! Så kul!!! Jag får en partner =)
Hoppas dock på att få fler partner ;-) Hade varit ännu kuligare....

Idag blev det dock ingen cyklingsträning, men iaf löpbandet och en snabbis in i bassängen... var miljarder kidz där kändes de som men var förberedd på detta så de gick fint, men efter att ha simmat 100m så börjar dom borra någonstans i lokalen, typ i betong och några vet säkert hur skönt det låter! *NOT* så simma bara 200m till sen fick jag psykbryt och gick upp!

Fick ett tips...

Om att det växte massa med snödroppar utanför... så jag måste ju ut imorgon och fota! Tänk om den dära stora lampan kunde visa sig på himmlen oxå imorgon så blir ju bilderna ännu bättre =)

I helgen är det stämpel och scrappmässa, skulle ju gärna ha viljat gå dit men går jag dit så blir det ju att man råkar shoppa en del och egentligen behöver jag väl inte något, och betala 80kr bara för att gå in å titta känns ju korkat :-D Men får se hur jag gör.
Ska i vilket fall som helst träna såklart och hämta ut ett pkt med nya gardiner till vardagsrummet. Föresten har jag visat mina krukor som jag spraymåla till vita?! Ska rota här... kanske hitta ngn bild... Nej ´hittar inte... råka bara sitta å titta på en massa gamla kort så jag gav upp.

Dax att däcka i soffan snart tror jag!

Over and out

Kolla in de här....

http://www.youtube.com/watch?v=pv5zWaTEVkI

Dom är ju så grymma!! =)

______________________________________________

Så då var man anmäld till Vårruset, och Tjejvättern. Och om någon vecka även till Hisingen runt. Förhoppningsvis kommer jag att få med mig lite tjejer hemmifrån som ska med å cykla tjejvättern, gäller bara att dra ur tummen på domså dom anmäler sig =) Och såvar det ju de där med ny cykle oxå... har ännu inte inhandlat detta men de kommer.

Idag är det jobb :( ingen lust alls men är ju jag själv som sagt att jag kunde jobba en extra lördag så då får man ta sig i kragen å klistra på leendet å bara bara ge järnet! Får tänka på att vi ska träna efteråt så kanske det går lättare.

Hopp hej!

RSS 2.0