söndag...

.. och imorgon måndag!!! Ja va roligt... elle?!

Idag har jag varit på gymmet och förbrukat 1,5h till träning... körde bara kondition idag. Har reggat mig på en sida s om heter www.funbeat.se
Kanonsida... lägger man in sin träning så får man en överblick på hur mycket man egentligen tränar och fick ju se då att jag har tränat en hel del styrka så nu ska jag lägga om och träna lite mer kondition. Men imorgon blir det nog styrka iaf, och på tisdag är det ju spinning, ska försöka få med E på powermid oxå som är precis efter spinningen, annars får jag la gå själv.
Hitta min pulsklocka oxå... så just nu är min puls enligt den på 206... yeah right... borde nog köpa en ny :-D Skulle vilja ha en garmin 305 eller 405 men då får man punga ut med lite cash oxå, typ några tusen.

På fredag har Stig Larssons film premiär... funderar på att gå på den. Tror att den kan vara bra, var ju ett tag sen man läste boken. Brukar vara bra att man läst den tätt inpå man ser filmen.

Finner inga ord...

En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?"

Pappan svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans.

En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med
mig?" och pappan svarar igen "ja, min son".

En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?"
(4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)

Och pappan svarar igen "Ja"...

Videon måste ses för att förstå:
http://www.youtube.com/watch?v=VJMbk9dtpdY


Kikans utmaning

Nu så Kikan.... ska jag ta tag i din utmaning.... shit tänk om det blir ett pinsamt kort :-D

Utmaningen lyder:

Gå in i mappen mina bilder.

- Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.


Då blev det denna bilden...




Hmmm blev kanske inte någon så rolig bild... och ni undrar kanske varför jag tagit kort på en gravsten?! Detta är min underbara pappas gravsten och just det här kortet är taget 17 maj 2007, 4 år och några dagar efter att han dog. Efter vi varit vid graven så åkte vi "hem" till Askeslätt och träffade några kusiner till oss på pappas sida. Var en härlig dag med massa sällskaps spel grillning ute i regnet och så klart massa skratt och prat om gamla minnen om våra pappor =)

Tyvärr kommer jag inte skicka utmaningen vidare...  utan hoppas att de av er som har en blogg gör utmaningen.  =)

Allt för idag tror jag... dax att göra sig snygg för dagen. Hej hopp!

vet.... länge sen sist

Har koncentrerat mig på att träna för fulla muggar, kan meddelat att det har gått bra =) är nu igång på allvar. Tränar nu 5-6ggr i veckan, känns skönt. Kör styrka, spinning, löpband och crosstrainer. Mitt första mål är vårruset, är inte så långt och det klara jag ju förra året utan nästan någon träning alls. Nästa mål är tjejvättern, skulle varit kul med  vansbrosimmet också. Sen den riktiga utmaningen är tjej lidingöloppet... men hade varit kul om man kunde hänga på C upp och springa. Går iofs inte att hänga på hennes takt men ändå.
Och för tjejvättern måste jag ha en ny cykel... har hittat denna som jag ska se om jag kan gräva fram cash till =)


Spinning!

Ikväll fick jag med mig 3 av mina härliga kollegor till spinningen, det härliga är att dom vill hänga på fler gånger. Så nu har vi skapat en spinningsklubb :D VArje tisdag kl 19 har vi träff! Känns härligt att kunna dela något som man gillar så mkt med!
Är stolt över mig själv, förra veckan träna jag varje dag förutom på torsdagen då jag tog en vilodag. Denna vecka blir de tyvärr inte de samma eftersom vi åker iväg i helgen. Men ska försöka hinna med 4 dagar iaf, ska nog inte vara några probs. Tar nog ett pass på fredag innan det är dax för avfärd uppåt landet.

Annars har det varit en del att stå i, har lite grejor jag måste kirra klart innan helgen! Helgen ja... vad händer då undrar ni ju då såklart, jo det är ju M och A bröllop!!! Ska bli så kul!!  Har tagit ledigt på fredag så då åker vi uppåt landet.

nej nu har jag nog inget mer drabbel att skriva om... finns ios säkert massor massor men allt kanske inte är kul för er att läsa =)

Må gott!

RSS 2.0