Vårrus, Paris, bröllop, dop, kalas....

Ja så ser ungefär maj ut för vår del! Precis fullt upp som det brukar vara i maj månad =) Som tur var är det inte vårt egna bröllop iaf men lika kul ska det bli för det =) Är min barndomskompis Kikan som ska gifta sig.
Vårruset är en tradition så inget man kan skippa bara sådär, Paris - ja vi vann en weekend till Paris ohlala ska bli helt underbart att få komma till Paris! *längtar* Dop - är ju min prins Ludwig som ska döpas. Kalas - ja min systeryster fyller, mammsen fyller och momor fyller ju oxå i maj, sen är det ju så att jag själv fyller, 30år oxå! Så ett härligt gäng med vänner som fyller... som sagt fullspäckad månad som väntar, sen är det ju inte helt fel att våren verkligen kommer med bestämda steg heller, älskar våren!

Likör test!

I lördags hade jag och sambon lite test om vilken likör vi gilla bäst =)


Jag placerade Dooley´s på 1:a plats, 2:a plats Baileys och 3:e Wild Africa
Marcus placerade Bailey´s på 1:a plats och Dooley´s på 2:a och 3:e då Wild Africa.
Men måste nog erkänna att jag mycket hellre tar en Likör 43 med mjölk eller något gott röd vin =)

Min nya bästa kompis!

Hon heter Daisy och är en helt underbar rottis valp! Jooo jag e rädd för hundar men bara för att man är rädd så behöver man ju inte ogilla dom för det, gillar hundar jättemycket och Daisy är en av de hundar som jag fullständigt förälskat mig i. Att hon har en härlig matte som är en bra vänn och rolig kollega bidrar självklart till saken =)
Idag har iaf Daisy varit och hälsat på här hemma hos oss, så då var vi fram till vattenfallen både nere och över fallet. Daisy tom bada för första gången.


Man kan ju inte annat än att smälta när man träffar Daisy!

Är en sådan otrolig känsla för mig att våga klappa och, bråka och gosa med en hund igen. Har alltid gillat hundar och att bli attackerad av en schäffer för några årsen var lika med att ta bort den glädjen. Men nu att få lära känna Daisy från när hon va så liten har gjort otroligt mycket, känner en sån lättnad och glädje igen. Är ute med henne jsälv ibland och även när hon försöker moppsa upp sig så blir jag inte rädd, kan få en bild av schäffern men kommer snabbt på att det är Daisy och att hon inte är farlig och att hon faktiskt går att säga till och hon lyssnar. Vill passa på att tacka Daisys matte för att jag fått chansen att lära känns Daisy och att även vara själv med henne vilket gör att jag blir lite modigare mot andra hundar oxå. Nu sitter jag ibland på kvällarna och kommer på mig själv sitta och läsa på olika forum om hunduppfostran =)

Här kommer fler bilder på hjärtat,


3-mars, 2010 Första träffen - hon var inte så tuff då, men ack så söt!


5-mars 2010, hon är då ca 9veckor


25-april 2010


Trädgårdsarbete

Idag har jag varit ute det mesta av dagen och försökt att få någon fason på vår trädgård. Är ingen lätt uppgift kan jag lova... träd och buskar växer precis hur dom vill, hallon och smultron växer som ogräs. Visst är det mysigt att ha mycket hallon men inte en pinne här å där.. jag vill ha ordning och reda. Har gjort grovjobbet nu kan man säga, fast helst skulle man gräva upp all skit och börja om från början, men så roligt ska vi inte ha det detta året iaf. Får låta det växa upp och se vad som kommer upp. Verkar vara massor av kaprifol, jag gillart!

Nya pärlan

På fredag får jag äntligen hämta min pärla som jag blev helt förälskad i, menar såklart min nya bil =)


Fast när jag hämtar den kommer den även att ha drag.

Visst är den fin?!

Dag 6 15/2-2010 Mexico-Cozumel

Denna dag skulle vi komma till Playa del Carmen i Mexico men det visa sig att det blåste för mycket för att lägga till vid den hamnen så vi lade till vid ön Cozumel istället.


Solen tittade fram för det mesta under dagen så jag var väldans sugen på att leta upp en strand, jag ville ha SOL. Lisa var med stadssugen så vi gjorde faktiskt så att vi dela på oss efter en stund. Hon gick till Downtown och jag gick och fota lite och sen till stranden.

Båten syntes vart man gick =)

Ni ser ju vattnet..helt underbart i färgerna, kunde inte sluta titta på det.





Så var det dax för tredje middagen på båten, denna kvällen var det Grease tema i Zebra baren, dom utsåg båtens Olivia Newton-John och John Travolta


Det var en asisatisk kvinna vid namn Susan som vann, den tjejen kunde dansa! Hon gav järnet at varje sekund hon var uppe på golvet och bjöd verkligen på sig själv, vi skratta så vi grät.
Kvällen avsluta vi denna gång inte i zebrabaren utan festen fortsatte med karaoke, nej då behöver inte vara oroliga, vi skötte oss - alltså sjöng vi inte =)



Fantastisk dag!

Dagen började med att jag fick presentkort på saftbolaget från en tävling jag vunnit på jobbet. Sen på lunchen åkte jag och köpte en bil :-D ÅÅÅ e så nöjd! Sen på eftermiddagen meddelar min underbara sambo att vi ska åka till Paris maj!! Vi har nämligen vunnit en resa!! Och nu håller denna underbara sambo på att göra våfflor =) Vi köpte triss på vägen hem - har inte skrapat än... hoppas på en storvinst hihi

Over and Out!

RSS 2.0