Tomater?

Hmm va lite sen med att så mina tomater iår så blir väl inga förens fram i augusti september bara för det =( Men är kul när man ser dom börjar gro nu. Faktiskt första gången jag sår helt från början, har köpt plantor bara innan.




Får se om det bli rnågot. Har sått en blomma och något annat oxå, men dom verkar inte ha börjar gro än.. =(

Vattenfallet

Här kommer lite bilder på vattenfallet vi har precis vid huset,


Foto: Cina 27/12-2009
Här är fallet inte riktigt fruset, verka inte som att jag fick några bilder på när det var helt fruset vilket var synd, men kanske finns någonstans bland alla mina bilder.



Foto: Cina 27/3-2010
Här hade isen släppt och det forsa och dåna



Foto: Cina 3/4-2010
Har ni sett regnbågen? riktigt fräckt var det att gå igenom den och att se hela! Hitta dock inget skatt... skulle kanske grävt mer.



Foto: Cina D5000 7/5-2010
Nu forsar det inte lika mycket, men lite lättare nu att kunna gå ända fram utan att man får sig en dusch.



Foto: Cina 3/4-2010
Såhär ser det ut ovan ifrån.



Foto: Cina D5000 7/5-2010
Och här porlar vattnet vidare.


Vår?

Vart är den riktiga våren?? Kylan biter sig ju kvar som en böld i r*va *grrr* Visserligen är det ganska bra att det inte blir sommarvärme direkt men lite varmare än 9 grader kan det väl ändå vara såhär den 8 maj?!

Foto: Cina D5000 2010

Tur iaf att det finns massor av vitsippor som man blir så glad av!

Inbjudan till dop

Vi fick äran att vara faddrar till lille prinsen Ludwig, och då ingick det tydligen numera att faddrarna ska göra inbjudningskorten till dopet.... konstigt tyckte jag ju såklart men var ju bara att göra det ;-)
Så här blev det iaf,




Grattis!

Massor med grattis till bästa systerytser Lena som fyller år idag =)

Är ett gäng som har sin födelsedag idag så vill passa på att hälsa till svärmor C och gratuelera, även goa Ninnie fyller år idag så stort grattis till henne oxå.


Foto: Cina 2006

Dag 7 16/2

Har tänkt fortsätta skriva om resan. Ska jag  bara försöka minnas oxå, skulle skrivit det direkt men men.

Dag 7 så var det iaf dax för Georgstown på Grand Cayman. denna dagen hade jag bokat en utflykt som jag skulle åka på utan Lisa. Var lite pirrigt att ge sig ut på egen hand men samtidigt fanns det inget som kunde stoppa mig för jag skulle ju få göra något som jag längtat efter hela livet!

Vi som bokat denna utflykt samlades redan på båten så åkte vi båt från båten till land där vi sedan åkte vidare i buss till Dolphine Cove.
Där vi sedan tog ytterligare en annan båt och åkte ut mot havet i ca. 30 min  i härliga vågor som gjorde att man blev lite blöt, men vattnet var vamrt så det var ju ingen fara, mest att man var livrädd för att kameran skulle få åt fanders men istället så nu i efterhand så har jag lyckats slarva bort det minneskortet med alla dessa bilder.... vet att jag lade det på något bra ställe så jag skulle komma ihåg det, yeah right var så bra så jag ännu inte kommit fram vart det är!! *grrrr* Men nog om det, åkte ut mitt i havet och när vi kommit ut en bit så kom vi till något dom kalla för Stingray City, där lade vi ankar och så fick vi gå i vattnet och där hälsa på vi på massor av olika stingrockor, som simma fritt där och var inte ett dugg rädda utan simma runt benen på en, så häftigt! Guiden visa hur vi skulle göra för att håla dom och vi fick även ge dom en puss =) Jag fick öven chansen att mata dom flera gånger, när maten kom fram kom även små neonblåa fiskar fram och ville ha av maten, en helt otrolig upplevelse som är svårt att förklara i ord. Skulle lätt göra om det!
När vi varit där i en timme ca så var det dax att åka båten tillbaka till centret där Delfinerna vänta. Vi delades in i lite mindre grupper och jag hamna med italienare som inte fatta ett ord engelska. Fick intruktioner hur vi skulle göra och INTE göra i vattnet... gick sådär för italienarna.
Så var det äntligen dax att hoppa i vattnet till delfinerna, här var det lite kallae än ute vid Stangray City, men var bra mycket djupare, här bottna man inte direkt.


Vi fick lära oss olika kommandon så vi kunde tala om för delfinen vad vi ville att hon skulle göra, ja i detta fall var det en hon, Sally heter hon =)

Så häftigt!!


Här får jag en puss på kinden, att jag håller västen som jag gör var för sallys säkerhet :-)


Puss puss!

Tyvärr gick tiden alldeldes för fort och det var dax att gå på bussen och åka tillbaka till båten.

Väl tillbaka på båten så tog jag mig ett träninspass på det härliga gymmet

Vem kan motstå att träna när man är världens bästa utsikt! Gymmet låg näst längst upp längst fram på skutan. Lovely!



På kvällen var det middag och efter det drinkar i Zebrabaren i vanlig ordning =)


RSS 2.0