29 maj

Det är en speciell dag det, för det är min födelsedag! Hihi... fått jättemånga sms och påringningar med gratualtioner, man blir så glad! Tack till er alla som gratulerat mig!

VAr ute å käka på ett tsälle som heter Meze på Vasagatan idag med Lisa och pyssel Johanna, var verkligen jättegott och mysigt. Man fick MYCKET mat så nu är jag så mätt så jag snart spricker!


Spenat Börek - fantastikt gott! mmmmm


Här har vi Johannas vitlöksbröd, ser väldigt gott ut det med!


Husets special - Grillad oxfilé, mmm det var mumma det, fick vi vitlökspotatis till oxå.


Lisa valde en rätt mindre köttig, faktiskt helt utan kött - Karides Guvec, alltså Ugnsgratinerade räkor med vitlök, champinjoner, lök och paprika och vitlökspotatis.

Dessert?! Fanns ingen chans att vi fick ioss det efter all denna goda maten.

Preseneter då?! Oja massor, har fått jättemkt fint!


Ny parfym av mina goa sambo


Ny mixer - oxå av sambon


Massa fina blommor av Lisa - kommer passa super på balkongen!


En härligt doftande CitronMelis av Johanna


En servetthållare av svärmor som kommer passa utmärkt på balkongen.


Ett sån't himla gulligt kuvert + kort med en underbar ring från Lisa! Så nu är vi officiellt förlovade, hon har dock en mycket större ring som hon köpt själv, men tror det ska vara så när man förlovar sig med sin sambos kusin ;-)

 
Ett helt otroligt fint hänge från Lisa, som hon gjort själv! På ena sidan står det CINA och små små stämplar, en som betyder Göteborg och en som betyder 2009 och en betyder silver, på andra sidan står det som ni ser LOVE & HOPE! Så fint! Hon skämmer bort mig den där Lisa.

Sen har jag fått slingningen av Mammsen och så kommer jag få ett fint kakfat, arvegods typ, kan visa er det när jag fått det =)

Inte glömma.... fick en jättebra present i torsdags av mina härliga kollegor Emily och Johanna som även är två vänner jag inte skulle klarat mig utan!


Presentkort från Mycards!! Så bra!

Så tack alla för era gratulationer och alla presenter! Har jag tur kanske jag får några fler imorgon när jag träffar mina syskon ;-) Dock är det inget jag räknar med men en av mina systrar messa förut och fråga vad jag önska mig så något litet kanske hihihi, kul med paket!

Imorgon...

... så ska jag och Lisa och pyssel Johanna ut och äta något smaskigt, har dock lite svårt för att bestämma vilken restaurang vi ska gå till. Funderrar på Meze, har fått tips från två håll om den så det lutar väl åt det. Verkar finnas ganska mycket gott till bra pris och en del vegetariska alternativ oxå för Lisa.

På morgonen ska jag upp tidigt och iväg till frillan så jag kan fira ingången till mitt 29:onde år snygg med nya slingor.
Efter jag blivit riktigt snygg så ska jag neråt stan å shoppa lite Cowboy festtillbehör. Ramona och Malin har ju fest på lördag, 52-års kalajs, roooligt roooligt! Klädseln är det order om att det ska vara lantligt så bäst att lyda. ;-)

Tänk när...

man hade en sån här! Man kanske skulle köpa en och ha nedräkning till semestern ;-)



Drömmer...planerar och fantiserar

Sitter här och surfar runt och funderar och klurar på hur vi ska ha det på balkongen. Vi ska iaf fråga svärfar om inte han kan hjälpa oss att lägga en trätrall. Sen prata mamma på att hon ville ha någon annan utemöbel hemma hos henne och isf så skulle jag få den hon har nu. Är en möbel som morfar gjort och som är sjukt go att sitta i, är lite som gungstolar, så sköna!
Sen när jag satt och surfa runt på styleroom så kom jag på att jag har ju massa grejer hemma på Askeslätt som jag köpte på auktion. Kommer inte riktigt ihåg allt jag har men vet att det är en gammal bitsockerlåda  från SSA och sen några andra lådor fyrkantiga trälådor och lite typ äpplestolar... men kan vara massa mer, var helt galen på att gå på auktioner ett tag. Tur de inte finns så gott om såna här omkring :-D
Något kul ska jag nog kunna fixa till utav detta, får bli bilder sen senare, än så länge finns bara det halvklara bilder i mitt huvud.

Fikamys hos Emsan

I onsdags var vi bjudna till Emsan på kladdkaka fika... mmmm smarrig som tusan!


Tack Emsan, det var jättegott och mycket trevligt =)

Lite boktips

Har ni läst något av Nora Roberts?! Inte?! Då är det dax. =) Jag gillar hennes böcker väldigt mycket. Har ganska  nyss läst en triologi som handlar om 3 kvinnor, som får ett hemligt uppdrag av ett mystiskt par, helt underbara böcker.


Nyckeln till ljuset är den första boken i serien och Nyckeln till sanning är den andra boken och tredje och sista är Nyckeln till mod.

Håller just nu på med en annan serie böcker av Nora Roberts, fast här skriver hon under ett annat författarnamn, J.D Robb


Dessa böcker handlar om en polisinspektör Eve Dallas som lever i New York och året är 2058. Man får följa med hennes liv som polisinspektör och med hennes nyfunna kärlek och hennas kamp med det förflutna. Spännande och bra på alla sätt! Såg nu att det även finns en fjärde bok som heter Mord med leende.

Bakverk!

I förra veckan baka jag lite så vi skull ha något att bjuda på nu i helgen när vi hade massor av nattgäster.
Blev en kladdkaka, sockerkaka med äppelbitar och lite kanel, en misslyckad äpplemarängkaka och hallonmuffins. Äpplemarängkakan var ju bara att slänga tyvärr, marängen blev inte som maräng bör vara.... den blev mest bara skumig, slabbig och oätlig.


Här har vi sockerkakan med äpple och kanel, fick höga betyg av sambon.


Här har vi hallonmuffinsarna =) Hallonen gömmer sig inuti så dom syns inte på bilderna.


Här ser ni även den min misslyckade äpplemarräng kaka, som jag senare fick slänga då :( jaja man kan ju inte lyckas varje gång ;-)

Dop present

Beställde igår en dop present, så mysig! På lördag ska vi nämligen till Marcus kusin Andreas och hans Maria som döper sin lilla Alice.

Så här ser kortet ut som jag såklart har gjort själv =)


Och presenten vi har beställt är en underbar stickad filt från Lundmyr, beställde den från Helhjärtat. Verkar avar en mycket trevlig tjej som precis har startat sin webbutik. Fick tips om sidan genom en kompis så såg jag att filten var 50kr billigare än på andra ställen så det var ju bara att slå till =) Och vet ni vad... hon skulle slå in den för mig också
, de e service det. Visseligen gillar jag att slå in saker men ibland är det skönt att slippa.


Står en sån söt text på den också.



Nya brillor!

Var med Marcus igår när han skulle hämta sin nummerlapp inför varvet imorgon. Gick vi lite där på mässan och så visste vi ju att Atletus skulle dit, så vi leta upp dom prova ut några som satt bra och som hade med olika glas.

Dessa köpte jag

Bilden kommer från Atletus hemsida.

Marcus köpte likadan fast med svart båge istället.

Ska bli så skönt att slippa trycka upp glasögonen hela tiden när man cyklar eller att dom blir för mörka och knappt ser något när man springer i skogen men man vill ändå inte springa å kisa eller få massa flugor i ögonen. Mina gamla är både för mörka och lite stora och dålig passform. Men nu är jag nöjd! =)

Änglar och Demoner

Var och titta på Änglar och Demoner igår på Bergakungen! Får en 4:a av 5 av mig. Dom kunde dragit ut lite på spänningen... det var lixom pang på rödbetan, man fick inte så mycket chans att klura själv innan det var löst och det var igång med nästa.




Det värsta var... rent ut sagt så var det några jävla kärringar som satt och snattra heeeeela tiden!!! Fick till slut säga till dom att vara tysta!! Då sluta dom snattra efter 10min så var dom tysta sista 30min. Sen när filmen var slut sa jag till Marcus när vi gick bakom dom att "Kärringar ska inte gå på bio om dom inte kan hålla truten då får dom ha symöte istället" Hoppas att dom hörde mig!!!! Hade kunnat säga det upp rätt i ansiktet till dom om det inte vore för att dom gick framför mig ut.

ICA´s nya yogurt

Har ni smakat den nya?! Så smarrig, favoriten är ju hallon/rabarber såklart, men har även testat jordgubb både 2,5% och 0,5% båda lika goa.


My Cards

Igår på lunchen åkte jag till en av mina favvo pysselbutiker My Cards, köpte där lite behövliga stämplar, har dock inte hunnit montera dom än på EZ, blir mycket billiagre att köpa dom omonterade och tar mindre plats i pyssellådan. Lite nya papper åkte med i påsen och en limpenna så jag enkelt kan sätta på de bokstäver pyssel-Johanna lät mig stansa ut.




Svårt att se stämplarna, här kommer bilderna från my cards istället, där syns dom bättre.






Bilderna är då från My Cards

Ska nog bli fina kort av dessa =)


Pysselkväll i måndags

Hos Flisan var jag och pyssel-Johanna och satt till sena kvällen och pyssla. Blev inte så mycket kort gjort för min del, jag låna mest Johannas fräcka grej och stansade ut massa fina bokstäver å grejs... den va kul, skulle man ju vilja ha, var en sån här


Bilden är från http://www.quickutz.se/revolution

Dessa kort fick jag gjort iaf






Tjejträff!

ÅÅÅÅ alltid lika kul att träffa tjejerna, denna gången var det Vickan som bjöd in oss till henne. Vi åt, skratta och tjöta vissa av drack vin ;-) Sån underbar kväll, tack till er tjejer, ni är bäst! =)

Ullareds shopping!

I förre veckan drog jag och Johannis iväg till Ullared som vi faktiskt planerat sen 2 månader tillbaka. Efter en hel del käppar i hjulet från ekonomi till bilproblem men som tur är har vi ju Hampus som var så snäll och låna ut sin bil till 2 shoppingtokiga tjejer ;-) Tack Hampus!
Först när vi kom ner tog vi en sväng i de butiker som ligger runt om Gekås, hittade fina papper och stämpelgrejs


Papprena var lite lite billigare men inte så mycket, embossingpulvret var däremot 10-14kr/st billigare per burk och stämpeldynorna var oxå lite billigare kanske 3-8kr/st billigare

Massa skobutiker finns det ju! Men köpte bara ett par *stolt* =)

Ett par Vaga Bond, sköna och lätta.

Sen var det dax att få in sig lite energi iform av en Calzone, dom gör nog en av den godaste Calzonen i Sverige där. Man får tomatsås, pesto och ruccola över.... *mmmmmmums*

Nu var vi mätta och redo för det riktiga racet.... let´s go!
Inte så mycket folk alls, man kunde gå ganska fritt med vagnen, det mesta som hamna i vagnen var städmedel, hygeinartiklar och tvättmedel och såna där bra ha grejer.

Hitta även lite pysselgrejs

Får man se om man hittar något passande kort eller i fotoalbumet som dessa får hamna.

Kläder har dom ju en del men det mesta har kass passform å inte alls snyggt men imellan alla dessa nerköp så kan det hänga lite bra oxå =)


Den här klänningen tex för 79.95:- Kommer säkert till andvändning någongång i sommar.
Hitta öven en svart volangkjol, vit koftponcho grej, en scarf och en väska.

ÅÅÅÅ mitt riktiga fynd

169kr för 50ml!!! Fatta vad billigt!! Undra om dom verkligen inte satt fel pris?!

Bästa köp enligt sambon var en svart dörrmatta som jag skar till i perfekt passform, har tidigare fått klagomål av sambon att den vi har är för liten och tillslut har väl även en envis Cina insett att den är för liten.

Men har ju såklart fortfarande kvar vår gamla matta över så blir det lite färggladare och både jag och sambon är nöjda =)

Hisingen runt 55km - avklarat!

Jorå det gick allt fint! Skulle ju iofs velat att det gick snabbare, men får helt enkelt skylla på mig själv :-D e för tung för uppförbackarna så där sliter jag som ett djur och sen så låg frambromsen på, märkte de lite halvt när jag cykla men var så fokuserad på att cykla så stanna inte för att fixa det :-D  Men iaf när jag kommer fram så visar jag min sambo och vi inser att den ligger på helt! Gick inte ens att rulla på hjulet i luften, smart Cina! *NOT*
Men tog mig i mål på 3h iaf. Kan tillägga att det var en sjuhelvetes motvind sista 2milen. Maria var ju med och hon var stark =) cykla snabbare så hon kom under 3h bra jobbat Maria!! =) Hennes man Andreas var snabb som blixten och körde på strax över 2h, min Marcus och vår vän Mattias cykla 110km på 4h. 
Så idag står jag här med träningsvärk i nästan hela kroppen, man stretcha ju inte så mkt igår heller blev lite efter man fått sig sin pastasallad men skulle ju behövt mer.


Men var en kul upplevelse, var fin väg att cykla och bra arrangerat, inga långa köer - jo till toaletten var det ju det då men annars får Hisingens CK bra betyg av mig =)

Hisingenrunt imorgon!

Yepp då va det dax för Hisingenrunt, ska bli så kul! =) Startar kl 09.40, Maria och Andreas startar 09.42 så kommer att vänta in Maria så vi kan cykla ihop såklart. Marcus startar 09.30 men han ska ju cykla typ dubbelsträcka så =)

Har hänt mkt nu de sista så har inte hunnit uppdatera men de kommer bilder snart me alt som hänt i helgen.

Lite nya kort

Inte så jättenöjd med dessa, är så ibland blir varenda kort man gör super men en annan dag blir alla kort s**t, andra dagar blir dom sådär, hoppas på att få kanonkort den 11 maj när de är pyssel hos Flisan.


Favvokombo av färgerna =D






De här kortet blev verkligen INTE som jag tänkt! Slarvigt gjort oxå :( Men de fick vara med så kanske någon kan se bort från slarvet och se att det HADE kunnat bli hyfsat ;-)

Glömde ju...

När vi satt vid kungsportsplatsen så fick vi se några som äntligen bada i polen på taket på hotell Avalon, som för övrigt har världens goaste lunch =D


Är nog lite läskigt att se ner på halva Göteborg när man är där uppe, speciellt bara med en bikini eller baddräkt.

Shoppingrunda med Flisan

I lördags begav jag mig neråt stan, inte så ofta det händer men nu så kunde Flisan följa med så då tog vi oss en tur. Var mest jag som skulle spana in lite grejs så hon fick vackert hänga på. Gick såklart till favvobutiken Arkivet. Hade velat köpa mycket mycket men fick sansa mig så detta blev det iaf



Gick vidare på stan och kom så lägligt in på Panduro där jag hitta detta


Helt underbara papper i en av mina favvofärger =)

Var dock inte riktigt nöjd när jag kom hem, kom på att jag har inget i andra färger än blåatoner, grönatoner och brunt, jo någon rosa/röd har jag men inget annat. Så jag fick bita ihop och köpa lite gult, är inte så mycket för gult och orange men vissa nyanser funkar även i mina ögon, så i måndags så gick jag till In-Ex och då kom detta med hem därifrån.


Ja hitta ju såklart lite mer blått =D fick ju köpa lite krussiduller och oxå i form av blommor, saknade de sist jag pyssla, försökte då göra egna men de ska vi inte ens prata på hur de gick.

Ullared imorgon!

Japps imorgon ska jag och Johannis dit och slåss med alla kärringar =) Brukar bli en härlig tripp när vi åker dit. Hoppas på att kunna hitta några trevliga skor på Scorett Outlet som finns där så lägligt :-D

Vårruset avklarat!

Härligt, var kul dock lite kallt men lagom när man sprang iaf. Sprang kanske inte så fort i andras ögon men snabbare än tidigare år, så det känns riktigt bra! Sprang ensam iår oxå :( HAde noginte varit fel och haft någon som peppa en och jaga lite på en :-D Tiden blev till slut på 31min, förra året riktigt illa, 37min, och året innan 35min.

Hade med min supportrar - Johanna och Hampus, det var mycket trevligt. Efter jag kommit imål så hade vi med oss egen picknik så vi käka pasta sallad och drack varmt gott te som var behövligt i vårvärmen.


Det var en hel å del brudar där å skulle springa, skulle tippa på nära 20 000.


Här har vi mina supportrar =)


Här har vi min Vårruset kompanjon Jeanna! 3:e året vi var med nu, sprang dock inte ihop då hon är sjuker, så hon gick i rask takt istället.


Här är jag å Johannis, lite jobbigt med solen i ögonen bara =)



Herregud, ser ut som en albino, får nog i solen och visa mig eller llägga mig i kärringgrillen :-D.Här sitter vi och myser i kylan efteråt med pastasallad och en smarrig rabarberkaka som Johanna har bakat, kan ni läsa om här


De här fick man när man kom imål, med undantag från skosnören som man får köpa om man vill för 20kr och då går 18kr till BRIS

Finns faktiskt fördelar med att cykla i regn =)

Imorse slängde jag mig upp på cykeln och cykla till jobbet, regn å rusk men va sjutton regnkläder på så funka de, var ju tvungen att kolla så att Melker* funka i regn oxå. Visst bromsa gilla hon ju inte så mkt när det var så blött, men vem behöver bromsa i regn och blåst?! Det bästa var väl att det var inte så många andra nötter än mig själv som va ute å cykla så inte så många som störde mig, inte heller så många gångare som gick i cyklebanan som jag fick svära åt. Var bara inte taxi-nörd som tyckte det var bra att parkera rätt över cykalbanan så där fick jag allt ur mig lite svordomar! Såklart får man ju rört på sig, sparar på både bensin och miljön, är ju tummen upp för de!
 
* - Melker heter min cykel.... jooooo det är en tjej men nu passa Melker till henne så då fick hon heta det.


Sån här kanske man skulle skaffa sig?! :-D
Finns att köpa här kostar 59,90 dollar.

Barbie och Ken

Följ min blogg med bloglovin Idag när vi cykla så cykla vi förbi Mölndal Museum och såg då att den 16 maj öppnar dom en ny utställning, och det ska då vara om Barbie och Ken, måste man ju bara gå på.
Här kan man läsa mer om man är sugen på att gå dit på en liten nostalgitripp - Själv bara jag älskar sån't!


Sån här pool hade jag allt, var en cool liten pump man tryckte på så blev det bubblor  *WOW*

Cykeltur 090503

Idag blev det allt en långis, en bra uppladdning inför Hisingen runt nästa söndag. Kändes helt okej, hälsade på C och M i Lerum sen fortsatte vi hemåt, i slutet började magen klaga på att den inte fått någon mat så vi stanna och tog en raggarballe med lite mooooos.


Så här cykla vi idag, blev 68km.

Mammsen och Pappsen

När dom var små =) Så söta!


Underbara saknande Pappsen!
Ganska vanligt på den tiden att man skulle ha en kartbok liggandes framför sig på skolkort.


Goa Mammsen =)

Fler kort...

Borde väl egentligen gå och lägga mig för ska upp imorgon och ut å cykla en långis men är ju så mycket roliagre å sitta här framför den här olatta saken som lyser och visar trevliga saker. Här kommer lite fler bilder på fler kort jag gjort förra året.


Tyvärr inte världens bästa bild :(


Detta kort hamna oss goa tjejen Irma =)


Inte heller detta världens bästa bild, märks att man blir kräsnare med tiden.


Detta var ett bröllopskort som vi gav till våra vänner Fjell å Rebecca. Var första gången jag använde mig av chalks vilket jag borde göra oftare.

Chalks är som en slags torrkrita som liknar vanlig skolkrita eller torrpastell. Man kan använde det för skuggor eller förhöjningar kan även färglägga stämplande motiv eller rivna kanter.
 

Nyårsinbjudan

När jag ändå är i farten och visar upp mina alster kommer här bilder på våra nyårsinjudningar vi skicka ut. Gjorde dom i lite olika varationer av färger, här är 2 av dom.


Kort tillverkning 090426

Gjorde ju förra söndagen lite kort som jag är tvungen att ha lite framöver nu i maj med alla grejer som händer.

Hittade min påskpresent till mig själv som jag skrev om här så den fick jag ju testa och sen tog jag inspiration av min vän Kikan till att skriva ut egna papper. Första varianten är grattis med olika typsnitt och storlekar på olika papper och färg.
Andra varianten är lite ord som man kanske förknippar med födelsedagen, typ som tårta, hipp hipp hurra, fest, marsipan etc etc.

Så här blev dom



Skrev ut ett gäng, ska på pysselkväll hos Flisan med henne och Johanna och ev. en till så jag tänkte att dom kanske oxå vill ha =)

Såhär bidde de kort jag gjorde klart iaf.


Detta kommer nog bli till svärmor, hon älskar rosa =)


Inte bestämt hos vem detta hamnar än, kan bli mormor, mamma eller syster.


Samma här, vet inte var detta kort kommer att hamna.



Ett litet mindre liggande kort.


Brunt och turkos är min favvokombo =)

Får vi ju inte glömma att det är Morsdag i maj oxå.


Detta kommer att komma till goa mammsen.


Och detta ska sambon få skicka till sin kära mor!

Håller på med ett konfirmationskort och ett dopkort men dessa är inte klara så det kommer bilder på dom så fort dom har behagat sig att vara klara!

Lisebergsprimär

Igår tog vi ju cyklarna till Liseberg å käka lite glass, en hel del folk, kändes som om et var mitt i högsommaren både på värmen och antal människor som var där. Fick ett kort på den förvirrade ekorren men bleb helt suddig :( Den sprang rakt emot mig men sen när den väl fick syn på mig sp vände den illa kvickt!



 

Men vi hitta ett fint Magnolia träd som vi lekte lite med kameran med.


Vackra saker kan vara väldigt svårt att förmedla med bild, blev inte alls nöjd med bilderna, men är ju så ibland att man hittar inte de "rätta" vinklarna och fokusen.

Vi tog ingen åktur igår men vi ställde oss och titta på årets nyhet





Ser inte så jätte jätte läskig ut, men är nog värd att prova skulle jag tro =) Älskar att åka massa saker, den enda som jag verkligen blir rädd i vissa gånger är Uppswinget, då kittlar det läskigt i kistan!


Maj maj måne...

Så har maj anlänt med strålande väder - me like!! Maj är som vanligt en späckad månad, känns som att det blir värre för varje år. Börjar med vårruset, dagen efter så ska jag och Johannis till Ullared, samma dag fyller syster och svärmor. Sen har vi trädgårdsdagarna på Liseberg, tjejträff i M-dal, Hisingen runt - har fått med mig sambon såklart och även Maria och Andreas. 
Göteborgsvarvet nästa - vilket innebär nattgäster, fest hela helgen kul kul :) 
Så klämmer vi en ett dop till Marcus kusin barn Alice, ska bli kul att få se henne, vi har bara sett henne på bild än så länge.
Får inte glömma att mormor och mammsen fyller ju år oxå. Är ett gäng till födelsedagsbarn i maj, 3 arbetskollegor och sen en hel drös av mina vänner och kusin Inga-lill.
Blodomloppet har vi ju oxå som jag ska försöka vara med på och så fyller jag ju själv år ;-) Och så klämmer vi in Jennifers konfirmation och en hej dundrandes fest i Bygdegården oxå, sen kommer juni =)
Så ser ni inte några blogginlägg så vet ni vad jag gör. Tur är att jag tagit lite semester dagar här å där för ska ju trots allt hinna med allt samtidigt som man jobbar.

 

Vad ger man till en som har allt?!

Joooo man kan ge bort ett myggnät eller poliovaccin. På Unicefs hemsida kan man hitta olika gåvor allt från 48kr upp till 200 000kr.

Hoppas det är fler av er som blivit som jag - en världsförälder!
Har tidigare gett tillfällga små bidrag men nu blir det 100kr i månaden spm gäller och den enda frågan jag ställer mig är varför har jag inte gjort det tidigare?!


Kucilastaden

Min systerdotter har blivit uttagen till de 10 finalisterna en tävling där dom skulle hade temat drömmarnas stad, ni kan läsa hennes tolkning här.... gå längst ner på sidan så är det den som det står Jennifer som  ni ska läsa, jag tyckte den va riktigt bra! Ska försöka få ledigt så jag kan vara med på prisutdelningen.

Är Dr Jane Goodall som är prisutdelare, skrev mitt specialarbete om henne i gymnasiet. En intressant männsika så hoppas det ordnar sig så jag kan komma dit och få se henne och absolut inte minst vara med när Jennifer får pris! *håller tummarna* Hon har ju ännu inte fått reda på vilken plats hon kommit på.

1 maj

Långhelg.. aldrig fel det =) Tog cyklarna till Liseberg, köpte årskort och käka glass och titta på alla folk! Var massor med folk överallt, såg även en stackars förvirrad ekorre, verka som att han virra tillbax i till slut iaf. Helt underbart väder...gillar den där stora lampan dör uppe som lyser så härligt! Dock när den lyser in i vårt hem så ser man allt damm, trots att vi städa igår så ser man massor :(

Imorgon ledigt - nice! Då ska vi köra lite grejs till en secondhand butik där pengarna går bl.a till Erikshjälpen. Finns kanske någon som har behov av grejerona bättre än återvinningsstationen. Sen blir det cykling och joggng för hela slanten.

Balkongen nästa...

RSS 2.0