Ullareds shopping!

I förre veckan drog jag och Johannis iväg till Ullared som vi faktiskt planerat sen 2 månader tillbaka. Efter en hel del käppar i hjulet från ekonomi till bilproblem men som tur är har vi ju Hampus som var så snäll och låna ut sin bil till 2 shoppingtokiga tjejer ;-) Tack Hampus!
Först när vi kom ner tog vi en sväng i de butiker som ligger runt om Gekås, hittade fina papper och stämpelgrejs


Papprena var lite lite billigare men inte så mycket, embossingpulvret var däremot 10-14kr/st billigare per burk och stämpeldynorna var oxå lite billigare kanske 3-8kr/st billigare

Massa skobutiker finns det ju! Men köpte bara ett par *stolt* =)

Ett par Vaga Bond, sköna och lätta.

Sen var det dax att få in sig lite energi iform av en Calzone, dom gör nog en av den godaste Calzonen i Sverige där. Man får tomatsås, pesto och ruccola över.... *mmmmmmums*

Nu var vi mätta och redo för det riktiga racet.... let´s go!
Inte så mycket folk alls, man kunde gå ganska fritt med vagnen, det mesta som hamna i vagnen var städmedel, hygeinartiklar och tvättmedel och såna där bra ha grejer.

Hitta även lite pysselgrejs

Får man se om man hittar något passande kort eller i fotoalbumet som dessa får hamna.

Kläder har dom ju en del men det mesta har kass passform å inte alls snyggt men imellan alla dessa nerköp så kan det hänga lite bra oxå =)


Den här klänningen tex för 79.95:- Kommer säkert till andvändning någongång i sommar.
Hitta öven en svart volangkjol, vit koftponcho grej, en scarf och en väska.

ÅÅÅÅ mitt riktiga fynd

169kr för 50ml!!! Fatta vad billigt!! Undra om dom verkligen inte satt fel pris?!

Bästa köp enligt sambon var en svart dörrmatta som jag skar till i perfekt passform, har tidigare fått klagomål av sambon att den vi har är för liten och tillslut har väl även en envis Cina insett att den är för liten.

Men har ju såklart fortfarande kvar vår gamla matta över så blir det lite färggladare och både jag och sambon är nöjda =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0