Mia Skäringer - Dyngkåt och hur helig som helst

Idag blir det Mia, med goa tjejerna!



"Skrattet och gråten har alltid haft nära till varandra i Mias värld. Det blir som vanligt inga onliners, istället fastnar skrattet i halsen. Som när vi får veta hur Gulletussan blev Gulletussan, eller när vi fär veta hur det känns att vara en tioårig flicka och väga 60 kg.

"Dyngkåt och hur helig som helst" är en föreställning där kvinnans historia äntligen får berättas oemotsagd. Genom monolog, stand-up och sång delar Mia med sig av sitt liv, på sitt vanliga, brutalt ärliga vis.

Gulletussan och Tabita skymtar till, men vi får också möta Ann-Marie, som förstvivlat försöker bli lycklig. Hon läser alla "må-bra-böcker", och har kronisk svampinfektion.

- Drivkraften är nog någonstans en längtan efter att ge oss alla upprättelse. En önskan om att vi människor ska tycka mer om oss själva. Inte jämföra oss så mycket och tro att alla andra är så djävla mycket lyckligare."

Text och bild lånad från gso.se


Någon som har läst hennes bok? Jag har börjat läsa men sen blev jag osäker om jag verkligen ville läsa den innan showen, så avvaktar tills jag sett det =)


Efterlysning!


Någon som vet var dessa säljs?? Den var så otroligt smarrig, fick den av en kollega för megalängesen som i sin tur hade fått den från någon leverantör tror jag. Sockermonstret i mig ropar efter denna goda polkagris!

7 års olycka?



När jag kom ut till bilen och skulle åka hem en dag såg det ut såhär =( Det var inte där när jag var iväg på lunchen så det har hänt när bilen stått stilla, jättetrist.
Har idag variti kontakt med min underbara service verkstad som verkligen vet vad service är, var inte så dyrt, 855kr blir det till att punga ut. Trodde det skulle kosta lite mer faktsikt, var bara att komma in med bilen till veckan så skulle dom lösa det direkt medans jag väntar. Blir nog att köpa med fika till killarna på verkstad =)


Timrå tripp

Var under helgen som gick uppe i Timrå med mina goa vänn E och hennes underbara rottis Daisy. Fick träffa Daisys mamma som va jättego och fin och en massa massa andra hundar, och var inte rädd en enda gång, däremot fick jag den här känslan flera gånger att tänk om jag blir rädd och hunden känner de... den känslan tar nog ganska lång tid att få bort. Sen schäffrar tycker jag fortfarande ser ganska läskiga ut, men samtidigt väldigt fina!


Foto: Cina Nikon D5000


Foto: Cina Nikon D5000

Daisys mamma till vänster och styvpappa Bosse =)


Foto: Cina Nikon D5000

Man måste faktiskt borsta tänder innan utställning.

Utsällningen gick jättebra, hon fick Very Good, domarn tyckte bara att hon hade lite för mycket hull.... men vem sjutton har inte det?! Men nu ska matte ut och cykla med henne så till nästa utställning finns det kanske chans till Excellent =)


Tack E och D för en jättekul helg! Och Tack alla trevliga människor jag fick träffa i Timrå =)

RSS 2.0