Halloween

Så här såg det ut förra året hemma hos oss









Iår blir det ingen fest här, utan vi är bjudna till S och R, ska bli trevligt! =)

Shopping...

Är så sugen att shoppa massa till vårt nya boende men det får vänta =) Men kunde inte hålla mig, så jag beställde hem detta




Bilderna är lånade från Nordljus, där jag öven då har beställt detta.

Vårt nya hem!

Vårt nya hem blir en 3:a ute på landet i Kungälv =) Är en lägenhet som ligger i ett gammalt kvarn hus, Bohusläns äldsta faktiskt! Kommer att ha nära till skog och natur vilket jag saknat hur mycket som helst, kommer även ha en mysig öppen spis. Så har vi även detta bara några hundra meter bort



Japp ett fattenfall, 39m fallhöjd! Kan vi se genomträden från vardagsrumsfönstren.


Bilderna l¨ånande från Lysegårdens sand och trä


Inget julpyssel =(

Blir inget julpysslande för mig iår med julkort eller kransar =( Håller på att packa och kommer inte att ha tid att ta fram pysselgrejorna, blir så avis på dom som kan pyssla. Har faktiskt fått köpa julkort iår som jag ska skicka, känns tråkigt men men kommer ju nya jular som tur är =)

Jobbiga känslor...

Finns lite olika jobbiga känslor som man ibland får, tex när man stoppar ner handen i godispåsen och förväntar sig att det ska vara 1 eller 2 godisar kvar... så är det inte någon kvar! Den e halvjobbig =)
Eller när  man tar en flaska som man tror ska vara full av vatten så man lixom använder lite kraft, men så flyger den upp, den är tom! Hyfsat jobbigt!
Eller när man sitter i goda ro på toaletten så får man en känsla av att något ät fel, att man glömt ta av sig byxorna eller lyfta upp locket fast det inte alls är så utan att allt är som vanligt! Ganska jobbigt!
Finns många såna olika känslor som man kan uppleva, kommer ni på fler? =)

Äntligen

Efter två förkylningar med enveten hosta så kom jag äntligen iväg till gymmet! Kändes så härligt och när man väl var där så insåg jag hur mycket jag hade saknat det. Startade försiktigt med att köra lite på crossen och sen snabb gång på löpbanden. Värmde ju upp i söndags med en långpromenix med Lisa. Ska träna någon mer dag denna vecka sen nästa tisdag ska jag nog börja på lite spinning som jag längtar efter som bara den. Är så skönt att sitta där och kämpa järnet och tävla med sig själv medans svetten droppar ner på golvet =) Ja kanske lite skadad är jag, men är så jag e. ;-)

Annorlunda vedkorg

Eftersom vi nu kommer att behöva någon slags förvaring av ved i dec när vi flyttar till vår nya lägenhet har ju jag givtvis börjat titta runt vad det finns för olika varianter.
Hitta då dessa

Bild lånad från Bagaren och Kocken

Är helt gjorda av återvunna däck, finns in olika storlekar så man kan använda de som tvättkorg, vedkorg, tidningskorg, leksaker eller vad man nu vill ha i dom, bara fantasin som sätter gränser.
Riktigt snygga och coola! Blir nog kanske en sån i framtiden.

Ny pryl igen...

Har sedan ett år tillbax tittat på en ny pulsklocka då min är bara en sån där gratis variant som funkar sådär. Så ju mer man läste om olika desto mer avancerad vill  man ju ha och givtevis desto dyrare blev dom. Men igår kom tillfälle för mig att köpa en som jag länge tittat på att jag vill ha och till ett bra pris oxå så det var ju inget att tevka på. Den har nästan allt!
GPS, tid, distans, puls, kaloriförbränning, fart, höjd, solned/uppgång etc etc. Man kan ställa in om man vill köra intervall träning, eller så kan man ställa in den på olika sporter, inte bara löpning utan cykling eller om man kör något inomhus pass funkar den bra oxå just för att hållla koll på sin puls eller tider.
Sen är det med ett program som man ligger in på datorn, så kan man föra över sina tider, kan man jämföra med sig själv via grafer etc om man blivit något bättre på både tid och syreuootagning och massa roliga saker. Känner mig peppad till tusen att ge mig ut å springa som en gasäll :-D

Garmin Forerunner 305 är namnet alltså på mitt senaste köp.




Så här kan det se ut.

Eftersom jag inte själv har hunnit testa den in action än så låna jag bild från Garmins hemsida.


Danmark över dagen

Lisa Flisa fråga mig för ett tag sen om jag ville följa med till Danmark över dagen, var ju ingen tvekan på det klart man vill det =)
Så vi boka en dag, tyvärr var det ingen annan som ville med oss, så det blev tokarna Lisa och Cina bara men hae fruktansvärt kul, många skratt blev det.
Brunch var det första som stod på schemat när vi kom på båten, den hade Lisa fixat så vi fick helt gratis!! Hehe gratis e gott!


mmmm hallon....

Så när vi började bli klara så sa jag till Lisa att jag gärna ville gå och spela lite på de enarmade banditerna, hon fnös mest och undra vad det kunde vara för roligt med de, men Flisan är aldrig omöjlig så vi gick och spela, sen var det då inte jag som var mest spelsugen efter en stund utan denna galna dam...

Inga större vinster tyvärr =(

Väl i Danmark så hitta vi dom omtalade cyklarna som man kunde låna gratis dock var inte turistbyrån öppen där man skulle få nyckeln till cykeln men vi hade tur och hitta några nycklar som låg utanför turistbyrån, dock hade vi inte lika tur när vi fick se ena cykeln

NI ser ju sadeln... helt på sne! Klart man kund ändrat den OM man hade haft med sin en insektsnyckeln i handväskan, vilket inte någon utav oss hade.

Vi cykla hela långa vägen till Moby Dick, säkert hundra meter och tog oss lite fika

 
Detta bjöd faktiskt Stena på och gott var det oxå. Efter att ha turbofikat så begav vi oss med cyklarna runt huset till supermarket coh shoppa lite.

 



Känner ni ingen BONBON godiset? Ni kommer väl ihåg, kloakslam, rutten fisk, måsskithundbajs etc etc?!
Jag gillar dessa så fick ju passa på att köpa när jag var i Danmark och det är här dom finns =)

En ny orkidé fick de bli oxå, och en klara resan hem och den lever fortfarande så det ska nog gå bra det här.

Vägen hem till Sverige igen tog vi oss lite räkor att äta, gudomligt gott!

Orka inte äta upp allt trorts att det var så gott, men ni ser ju portionen, gigantiskt stor!



Tack Lisa Flisa för en härlig dag!

 

 


Mina nya stövlar!

ÅÅÅÅ äntligen kom mina stövlar, har iofs inte väntat så länge efter jag beställde dom men har väntat länge innan jag beställde dom =)



Inget speciellt med dessa egentligen förutom att dom passar mina vader :-D Helt underbart!

 

Beställde dom från Duoboots.


RSS 2.0