Ledig vardag

Var 4:e torsdag är jag ledig, så underbart med en ledig vardag. Dock så blir det så mycket man planerar in att man ska hinna med på denna dag så den bordde ha några timmar extra. Idag har jag massa med ärende jag måste göra på stan och sen ikväll till Flisan på Mary Kay demo, ska bli spännande.

Bäst att sätta fart på dagen =)

Bjuder på en vintrig bild från Håverud


Foto: Cina - Nikon D5000                        26/12-2010


Lady Gaga + Köpenhamn

Denna roadtrip blev otroligt lyckad! Var inget kul väder att köra ner till Malmö in men hade ju gott om härligt sällskap i bilen så det kändes helt okej. Hitta ganska snabbt fram till Bosses, kände tom igen mig. Vandrarhemmet heter Bosses Gästvåningar, har varit där innan med mammsen, helt okej ställe som inte kostar många kronorna alls. Fick tom samma rum som jag och mammsen hade för 4-5 årsen.
Fick installerat oss och sen iväg till kvällens händels, nämligen Lady Gaga!

En helt otrolig konsert, skulle lätt kunna kolla på henne igen!

Dagen efter begav vi oss till det danska landet och till landets huvudstad, Köpenhamn! Här blev det shopping och fika på ströget och på kvällen julmarknad på tiovoli som vi avslutade med en underbar middag på A Heereford Beefstouw.

En välbehövlig helg då vi kunde slappa innan det var dax att ta tag i flytten på allvar.

Tack till M, E och P för att ni var med och gjorde denna helg underbar!


Mäktigt!


Smoothie på Ströget är aldrig fel! mmmm gott!


Läckra isskulpturer på Tivolit.

Överlevde, tror jag...

Flytten är klar, jul är överstökat och nyår har passerat, tror faktiskt jag överlevde! Har varit ett minst sagt hektisk vinter än så länge. Flytten var nästintill katastrof, tisdpress och snö är ingen bra kombination. Usch vill inte ens tänka på det. Men vi kom på plats tack vare underbara vänner som var med och hjälpte till.
Har nästan fått upp alla lådor, dock lite kläder och prylz som vi inte riktigt har någon plats till i dagsläget, får nog bli ett inköp av en ny garderob så ska det allt ordna sig.
Än så länge trivs vi kanon, känns väldigt skönt att komma närmare "allt", även om jag säkert kommer att sakna "landet" till våren/sommaren.

Ska försöka bli bättre på det här med bloggning (som jag sagt så många ggr förr) nu när allt är överstökat.

Har ju en del att berätta oom vad vi hittat på i höst och vinter. =)

Over and Out!


RSS 2.0