Gott Nytt År

Vill önska alla mina läsare gott nytt år! Hoppas ni får en mysig nyårsafton, själv ska jag till goa vänner i Lerum och vänta in det nya året.
Nyårslöften? Ja klart dom finns men brukar gå sådär med dom, förra året var att svära mindre... svårt att säga om det nu har blivit så men vet iaf att jag har tänkt på att svära mindre. Man säger väl att det är tankes som räknas ;-) Så året nyårslöfte får nog vara att svära ännu mindre, är ju inget fint alls med svordomar. De mesta ploppar ur mig på jobbet när jag har mindre trevliga kunder så får man gå ut på lagret och svära lite så går det över ganska fort =) Måste bara komma på något annat att göra för att få ilskan ur mig, förslag?

Ha en underbar nyårsafton!


Foto: Cina Nyår 2007/2008 - Vänersborg

Fyndat på Tradera igen




Är en kvinna i Dalsland som gjort dessa, har massa fint till salu på Tradera.


Så söta, tror det var menningen att det skulle vara julgransprydnad men vi hade ingen gran iår så det fick bli prydnad i fönstret.

Här kan ni se föresten hur det blev med gardinen som jag skrev om här


Ropade även in dessa små tags till våra burkar med tvättmedel i, slipper man ta fel =)

Vårt nya hem - i bilder =)


Vår lägenhet är mellanvåningen.


Vattenfallet, dock lite halvfruset =)


Jag gillar värme så denna passar fint!


Kvarnsten som dom bevarat i väggen.

Julstämning

Har man inte kommit in i julstämning än så är det på tiden, ta en ditt på klippen nedan så finns det stor chans att ni kommer upp i högsta möjliga julstämning ;-)


Flytt...

Ojojoj vad det tar på krafterna att flytta... ändå packa vi väldigt mycket långt innan men usch å fy, inge kul att flyttstäda. Inte bara städa föresten, man vill ju lämna det någorlunda snyggt oxå, då innebär det i min och sambos värld iaf att spackla krokhål och såna saker, så det ska spacklas, slipas och kanske tom målas. Men nu är allt klart iaf och man kan koncentrera sig på vårt nya hem!
Mn så var det ju det här  med jul oxå som nalkas.... vilket innebär jobb mellan ca 9-19 varje dag + jobb både lördag och söndag... när man kommer hem efter ett sån't pass med köpgalna kunder är man inte så pigg, man landar lätt i soffan med en mugg me glögg.
Men men vi har ju hela livet på oss att göra klart och att packa upp =) Men trivs vi... hihi jaa... sitter just nu och tittar ut på vattenfallet som är lite halvt fruset, backen är halvtäckt av snö och solen håller på att smyga sig upp, det är annat de än att de mopedister köra som tokar på gångbanan eller människor som stressar till centrum.

Något som oxå fick mig att lysa upp i förra veckan var en helt underbar bukett som jag fick av världens bästa vän Lisa! Sitter på lagret och är allmänt bitter, så kommer en av våra extraanställda med denna gigantiska bukett och säger att det var en långhårig beundrare och lämna denna till mig, trodde han skoja såklart... men så såg jag kortet, och den var ju till mig!



Tack, tack tack snälla underbara Lisa för blommorna!


Me like shopping ;-)

Var borat i Mölndals centrum i lördags, händer inte för ofta men såg en såååå snygg hissgardin i ett skyltfönster när vi tog vaccinet i fredags som det vara stod "CINA KÖP MIG" på, så jag fick strosa dit till Gretas Shop och inhandla den.... dock vet jag ju inte måttet än på fönstrena i våt nya lgh, men eftersom vi får idag tisdag så kunde jag byta om den var för stor, fanns en mindre modell att välja på oxå.


Bild lånad från Svanefors.se
Så här såg den ut, kommer att lägg upp bild sen hur den kommer att se ut i vår nya lgh.

Hitta även små hjärtat som jag ska hänga på två pinnlampor. Ni kommer få se sen ;-)



Hitta även en käck liten förvaringburk till diskmedlet, hitta jag på Cinco Present


Ekologiskt på IKEA


Köpte en av varje mest för att smaka, och smaka ungefär som alkoholfri cider, helt okej med andra ord.


Festis, fanns i 3-pack.

RSS 2.0