Miami South Beach

Nu ar vi har och har varit i snart ett dygn! Och det ar helt underbart!!! Idag har vi gatt en svang och skickat runt omkring och vi har varit pa stranden. Nu ska vi strax ga ut och kolla lite i affarer och sen ata och dricka nagot gott.
Imorgon har vi inga direkt planer, ska forsoka oss ut pa en tur med en bat runt hela Miami Beach och fa se lite mer. Flygresan hit gick bra, dock blev vi forsenande fran Paris i nastan 2timmar men vi kom fram till slut efter att ha varit pa flygande fot i runt 12h. Tog buss och taxi till vandrarhemmer vi bor pa, som heter Jazz on South Beach! Toppenstalle far att vara ett vandrarhem, vi hade bestallt ett rum med eget badrum och det vi fick vi och det var stadat och frascht. Kom hit vid sjutiden igar kvall och vi var verkligen sa supertrotta sa vi packa upp lite och sen bara satt och tjota och kolla pa tv, sen somna vi som stockar och sov i nastan 12timmar. Frulle ingick och den bestod av pannkakor med sirap och te/kaffe, sa man fick lite i sig i magen iaf.
Pa lordag bar det av till Fort Lauderdale och till vart kryssningsfartyg.

Hoppas ni har det bra har hemma, har ar det toppen, trots att vi nasten kom ifran varandra pa bussen hit till South Beach, men det far bli en annan historia! =)  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0