Bye bye South Beach

Dax att lamna South Beach =( Nu ska vi vidare pa nya aventyr, namligen kryssning!
Igar var vi in till Miami Down Town och spana in laget, pa vagen dit var vi och shoppa lite i 2 olika butiker.... ROSS och Tj MaxX, Ross var som Ullared fast med markerklader, hitta inte sa mycket till mig sjalv men fick allt med mig en del hem, Tj MaxX kanske man kan jamfora med HM fast da med markesklader.
Inne i Down Town akte vi runt med Metromover sa fick vi se en hel del av Down Town, Metromover var ett slags tag utan forare som akte pa en bana ca 5-6m over marken. Vi gick av pa lite olika platser och gick runt, stanna bla pa ett stalle dar vi sag ett smoothie stalle som heter Smoothie King dit vi gick och kopte var sin. Dom hade en helt otrolig meny av olika varianter, fanns om man ville ha energykik, eller om man ville ga ner i vikt, bygga muskler, ja i stort sett alla de former.
Finns tyvarr inga mojligheter att lagga upp bilder pa denna dator sa blir inga bilder denna gang heller.
Nu ar det snart dax for frulle har som bestar av pannkakor med choklad, ingen  hojdare frulle men men =)
Ska bli skont att slippa den harda sangen, och fa komma ombord och till en forhoppningsvis lite mjukare sang som inte knarrar varje gang man ror sig. Dock har det varit stadning varje dag pa rummet, vilket kanns valdigt lyxigt for att vara ett vandrarhem.
Igar foresten nar vi akte hem fran Down Town var det stormovader, lag solstolar och palmer pa vagarna sa bilisterna fick ga ut och plocka bort for att komma fram, regna gjorde det massor, men nar vi gick av bussen hade det varsta redan varit!
Hoppas ni har det bra hemma, massa kramisar =)


Over and Out!

Kommentarer
Postat av: Sarah

Låter verkligen helt underbart! Är såå avundsjuk! Hade också hellre varit på resande fot..speciellt med lite extra sol inblandat och sluppit all snö som ff ligger kvar hemma. Och mer lär det bli av den varan under veckan. Ha det toppenbäst, ser fram emot en diger fotosession när du kommit hem igen. Kram

2010-02-15 @ 00:50:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0