Klassfest

Hur kul som helst var det!! I lördags så hade några fina töser i vår gamla klass fixat med klassträff, och kan säga att det blev hur lyckat som helst, synd bara att inte fler kom men man kan ju inte tvinga dit folk och en del hade ju faktiskt giltliga skäl =)
Dom had hyrt en gammal skola som vi har haft klassfest innan i, faktiskt 3:e i raden nu sägs det, kommer nämligen inte ihåg den första men fick det berättat för mig att det hade ju varit två stycken innan. Ibland sviker minnet en verkligen.
Det härliga är att vi är som en familj vår gamla klass, även fast det är 13 år sen vi gick ut 9:an så känns et fortfarande som att man känner dom flesta, kan ju ha att göra med att vi gick i sama klass från förskolan (som det hette på den tiden) til 9:an. Visst i förskolan var vi en förmiddagsgrupp och en eftermiddagsgrupp, sen hängde de grupperna i sig till 4:an då vi slog ihop och inte kunde skylla alla hys å bus på "andra" gruppen ;-)
Tack för en underbar klassfest, vi får verkligen se till att det blir en ny innan 8 nya år har gått, tror bestämt att det är MO´s tur, numera MS ;-) Har verkligen träningsvärk av allt skrattande


Här har vi den gamla skolan =) Vi tälta även här i vår ungdom med hela klassen.


Jorå en go bål hade dom allt fixat oxå, här lite modifierad med lite extra jordgubbar ;-) *Mumma*


Lite tävlingar, jag kom sist :-D



Härliga syrenbuskar som växer i omgivningen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0